Adres en contact
Fazant 3
9781 XE Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Fazant 3
Fazant

In het kort

Op Fazant 1-3 wordt 24-uursbegeleiding aangeboden aan kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Er is veel aandacht voor structuur en regelmaat, maar een lach een knuffel zijn net zo belangrijk. Iedere bewoner heeft een persoonlijk dagprogramma dat afgestemd is op zijn of haar wensen.

Films kijken op je eigen kamer

Op Fazant 1-3 heb je je eigen slaapkamer. ’s Avonds kun je films of series kijken op je eigen televisie. Hopelijk ben jij een beetje netjes, want je deelt de badkamer met je medebewoners. Verder zijn ook de keuken en woonkamer gedeeld. Bij de indeling is in alle opzichten rekening met jou gehouden: de kamers zijn prikkelarm ingericht. Ze zijn rustig van kleur. Buiten vind je een terras waar je bij mooi weer lekker iets kan drinken met je huisgenoten.

Een gezellig dagje uit

De groepswoning staat in de wijk Ter Laan in Bedum. Natuurliefhebbers zijn hier helemaal op hun plek. In de buurt zijn bijvoorbeeld een kinderboerderij en een park waar je lekker kunt wandelen. Vlakbij is een zwembad. Ook zit er in de wijkraad een vertegenwoordiger van de cliënten van ’s Heeren Loo. Die helpt jou om je leefomgeving zo prettig mogelijk te maken.

Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier lopen naar het centrum. Daar vind je verschillende gezellige cafés, een supermarkt en een huisartsenpraktijk. De dagbesteding ligt op loopafstand, maar is ook per bus bereikbaar.

Als het je in Bedum te stil wordt, ga er dan lekker op uit. Bezoek bijvoorbeeld sprookjes- en dierenpark Wonderwereld in Ter Apel en maak kennis met de meest bijzondere dieren. Je kunt ook een dagje doorbrengen in het centrum van de stad Groningen, dat op 10 kilometer afstand ligt.

Wie wonen hier begeleid?

Op Fazant 1-3 zijn kinderen en jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen van harte welkom. Je kunt hier terecht als je behoefte hebt aan een vaste dagstructuur en persoonlijke begeleiding met veel aandacht voor jouw ontwikkeling.

Adres en contactgegevens

Fazant 1-3
9781 XE
Bedum

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op