Adres en contact
Fazant 5
9781 XE Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Fazant 5
Fazant

In het kort

Op Fazant 5-7 wordt 24-uursbegeleiding aangeboden aan volwassenen met een verstandelijke beperking. Er is veel aandacht voor rust en regelmaat. Zo eten we er samen en drinken we met zijn allen koffie. Natuurlijk is ook sfeer ontzettend belangrijk; we willen graag dat de groep voor alle bewoners als een thuis voelt.

Zonnen op het terras

Fazant 5-7 is een ruime, lichte woning waar alle twaalf bewoners een eigen slaapkamer hebben. Elke bewoner heeft daarnaast de luxe van een eigen televisie- en internetaansluiting. De badkamer, woonkamer en keuken zijn gedeeld. Achter het huis is een zonnig terras waar in de zomer lekker een drankje gedronken kan worden. Proost!

Midden in de natuur

De groepswoning ligt midden in de woonwijk Ter Laan in Bedum. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking naast elkaar. Natuurliefhebbers zijn hier helemaal op hun plek. In de buurt zijn bijvoorbeeld een kinderboerderij en een park waar je lekker kunt wandelen. Vlakbij is een zwembad. Ook zit er in de wijkraad een vertegenwoordiger van de cliënten van ’s Heeren Loo. Die helpt jou om je leefomgeving zo prettig mogelijk te maken.

Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier lopen naar het centrum. Daar vind je verschillende gezellige cafés en een supermarkt, kapper en huisarts. De dagbesteding is op loopafstand, maar ook met de bus bereikbaar.

Op Fazant 5-7 is plek voor twaalf volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben daarnaast gedragsproblemen. In de groep zijn leeftijd, problematiek, en geslacht gevarieerd. Hierdoor kunnen bewoners elkaar waar nodig helpen en ontstaat een gevoel van verbondenheid.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op