Adres en contact
Fazantlaan 16-18
6733 ST Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Beschermd wonen in een bosrijke omgeving
Fazantlaan 16-18

Wonen

De bosrijke omgeving van de Veluwe verveelt nooit. Midden in het mooie gebied ligt het woonzorgpark De Hartenberg. Je woont hier heerlijk rustig en onder begeleiding van professionals. Het park heeft veel mogelijkheden. Lees verder voor meer informatie!

In het kort

Fazantlaan 16-18 is een woning voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking. De bewoners worden 24 uur per dag begeleid. De begeleiding zorgt voor een gezellige en rustige sfeer.

Bewoners gaan overdag naar dagbesteding op of dichtbij het woonzorgpark. Ook gaan zij regelmatig naar het eetcafé, maken een wandeling of luisteren naar muziek. De begeleiding gebruik foto's en pictogrammen bij de communicatie met bewoners.

Woning

Fazantlaan 16-18 is een geschakelde twee-onder-een-kap woning met twee verdiepingen. Op de begane grond zijn 17 slaapkamers van ongeveer 12 m2. De bewoners delen een grote doorzon woonkamer, een open keuken en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers.

Beide woningen hebben een grote, vrije tuin. De woning en de tuin zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Dichtbij Arnhem en Apeldoorn.

Op het woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig. Vanuit de woning loop je zo de Veluwe in, waar je mooie wandelingen kunt maken. Op het park vind je veel voorzieningen zoals dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

Bij het woonzorgpark zijn twee bushaltes op loopafstand met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. De voorzieningen op het park liggen ook op loopafstand.

Voor wie?

Volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking kunnen terecht bij ons. De meeste bewoners hebben daarnaast ook moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), autisme en/of andere beperkingen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op