Adres en contact
Fazantlaan 19
6733 ST Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Fazantlaan 19
Fazantlaan

Je wordt wakker in je eigen slaapkamer. De begeleider staat al voor je klaar. Na een lekkere douche is het tijd voor ontbijt. De tafel in de gezamenlijke woonkamer is al gedekt. Je ontbijt samen met je huisgenoten. Dat is wel zo gezellig. Na het ontbijt ga je naar de dagbesteding. Hier mag je elke dag weer dingen ontdekken en leren.

In het kort

In de woning aan de Fazantlaan 17-19 wonen volwassenen met een ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor duidelijkheid en structuur. Een goede sfeer en voldoende rust zijn belangrijk. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Ook doen de bewoners regelmatig samen activiteiten.

Woning

De woning is een twee-onder-een-kap woning. Er zijn 2 gedeeltes. Elk gedeelte heeft een eigen huiskamer met een afgesloten keuken. De bewoners hebben een eigen slaapkamer. De grote badkamer wordt gedeeld. De meeste slaapkamers zijn op de begane grond. Een bewoner heeft boven een eigen zit/slaapkamer en badkamer. Deze slaapkamer heeft ook een balkon. Verder is er een ruimte met ballenbak en een schommelkamer.

De woning heeft een tuin met terras. De tuin en de begane grond van de woning zijn goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. In dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. Er is veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners op het park.

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Het is er dus lekker rustig qua verkeer. Alles binnen het woonzorgpark is op loopafstand. Het woonzorgpark ligt op de Veluwe, waar je eindeloos kunt wandelen.

Bij de ingang van het woonzorgpark zijn 2 bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie?

De woning is voor volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners vertonen daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Een aantal bewoners heeft een ernstige meervoudige beperking. De leeftijd ligt tussen de 18 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op