Adres en contact
Fazantlaan 30
6733 ST Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Trainen naar meer zelfstandigheid op woonzorgpark De Hartenberg
Fazantlaan 30

Wonen

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van zelfstandigheid en zelfredzaamheid, maar ben je hierbij nog wel gebaat bij een beschermende omgeving en stevig begeleidingsteam? Dan is onze locatie Fazantlaan 30 misschien écht iets voor jou.

In het kort

De Fazantlaan 30 biedt een thuis aan 5 (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking en mogelijk bijkomende problematiek. Wij bieden 24 uur per dag zorg en ondersteuning, dus als je vragen hebt of als er iets is, is er altijd iemand om op terug te vallen.

Ons aanbod

Binnen deze locatie werken wij stapsgewijs naar meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Bewoners kunnen starten op de benedenverdieping, waar zij een eigen slaapkamer hebben. Er kan gebruik gemaakt worden van de gedeelde voorzieningen, zoals keuken en woonkamer. De bewoners van de begane grond kunnen doorstromen naar de eerste etage. Hier bevinden zich twee studio’s met een eigen keukenblok. Samen delen zij sanitair. Wanneer iemand klaar is voor de volgende stap, hebben wij verschillende appartementen en studio’s verspreid over het woonzorgpark. Het begeleidingsteam blijft ook na deze overstap hetzelfde, waardoor jij iedereen al kent.

Voor wie?

De bewoners van de Fazantlaan 30 hebben een lichte verstandelijke beperking en mogelijk bijkomende problematiek. Er wordt gewerkt aan thema’s als meedoen in de maatschappij, hoe besteed ik mijn tijd zinvol en de benodigde vaardigheden voor zelfstandig wonen. Wij bieden binnen deze locatie zorg aan (jong) volwassenen wie net wat meer begeleiding nodig hebben dan binnen de reguliere kamertraining.

Omgeving

Het woonzorgpark De Hartenberg kent ongeveer 200 bewoners. Op het park zijn verschillende voorzieningen te vinden op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op