Beschermd wonen op woonzorgpark De Hartenberg
Fazantlaan 30

Wonen

In het weekend naar de kinderboerderij? Op het woonzorgpark in Wekerom zijn er veel leuke activiteiten. Of wil je toch liever buiten het park iets beleven? In de Veluwse bossen kom je helemaal tot rust door de prachtige ruime omgeving. Of blijf je een dagje thuis op de bank met een heerlijke kop chocomelk? Aan jou de keus!

In het kort

Aan de Fazantlaan 30 wonen acht volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het stimuleren om zelf dingen te ondernemen. De bewoners doen regelmatig activiteiten samen. Zo gaat er eens in de zoveel tijd een groepje naar het bos of naar de dierentuin. Elke vrijdag doen de begeleiders 1 op 1 activiteiten.

Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding op het woonzorgpark. Veel bewoners hebben daarnaast ’s avonds activiteiten zoals een zanggroep in de kerk of zwemmen.

Adres en contact
Fazantlaan 30
6733 ST Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning is vrijstaand met twee verdiepingen. Er is een grote doorzonwoonkamer en een grote open keuken die gedeeld worden met de bewoners. Daarnaast zijn er twee gemeenschappelijke douches. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Vier slaapkamers zitten op de begane grond en de andere vier zitten op de eerste verdieping. De slaapkamers zijn ongeveer 12,5 m2. De woning heeft een grote vrije tuin waar veel gebruik van wordt gemaakt. 

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Dichtbij zitten de steden Arnhem en Apeldoorn. Op het woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig. Vanuit de woning loop je zo de Veluwe in, waar je mooie wandelingen kunt maken. Op het park vind je veel voorzieningen zoals dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

De woning heeft acht bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Een aantal bewoners hebben daarnaast epilepsie. De meeste bewoners communiceren mondeling of met gebaren of de houding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op