Adres en contact
Fazantlaan 7
6733 ST Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Fazantlaan 7
Fazantlaan

Het is weekend! Vanmiddag gaan jullie gezellig lunchen in het Theehuis op het woonzorgpark. Al je huisgenoten gaan mee. Het Theehuis is dichtbij, dus jullie kunnen er lopend naartoe. Er is veel keuze. Wat neem je deze keer?

Na de lunch lopen jullie nog een rondje over het park. Het is lekker rustig buiten. Het voelt goed om buiten te zijn.

In het kort

In de woningen aan de Fazantlaan 7-11 wonen volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding en zorg beschikbaar. De begeleiding zorgt voor gezelligheid, structuur en duidelijkheid. Overdag gaan alle bewoners naar dagbesteding. Verder doen de bewoners regelmatig activiteiten met elkaar in en buiten het huis.

Woning

De woning is een twee-onder-een-kap woning. Er zijn twee gedeeltes en er is een aanleunwoning. Elk gedeelte heeft een eigen huiskamer met open keuken. De bewoners hebben een eigen slaapkamer. De grote badkamer wordt gedeeld. In de aanleunwoning wonen twee volwassenen. Zij hebben ieder een eigen zit/slaapkamer en delen een keuken. De tuin en de woning zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. In dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. Er is in het park veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners op het park.

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Het is er dus rustig qua verkeer. Alles binnen het woonzorgpark is op loopafstand. Het woonzorgpark ligt op de Veluwe, waar je prachtig kunt wandelen.

Bij de ingang van het woonzorgpark zijn twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Een aantal bewoners heeft een ernstige meervoudige beperking en maakt gebruik van een rolstoel.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op