Adres en contact
Fazantlaan 8
6733 ST Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Fazantlaan 8
Fazantlaan

Je bent net terug van de dagbesteding. Daar was weer veel te beleven en te ontdekken! Vanavond gaan jullie een bezoekje brengen aan het openluchttheater. Je bent benieuwd wat je dit keer te zien krijgt. Maar voordat het zover is, wordt er eerst nog gezamenlijk gegeten. Eet smakelijk!

In het kort

De woning aan de Fazantlaan 6-10 is huiselijk en sfeervol ingericht en staat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Het is een groepswoning met 2 groepen. Ook is er een aanleunwoning met 2 bewoners. De bewoners zijn volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor gezelligheid, sfeer en structuur.

Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Ook worden er regelmatig activiteiten met de groep gedaan.

Woning

De woning bestaat uit 2 gedeeltes. Elk gedeelte heeft een eigen woonkamer met keuken. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. De aanleunwoning is voor 2 bewoners. Deze bewoners hebben een eigen zit/slaapkamer.

De woning heeft een beschutte tuin met terras. De tuin en de woning zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. In dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. In het park is veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners op het park.

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Het is er dus lekker rustig qua verkeer. Alles binnen het woonzorgpark is op loopafstand. Het woonzorgpark ligt op de mooie Veluwe, waar je prachtig kunt wandelen en fietsen.

Op loopafstand van het woonzorgpark zijn 2 bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De leeftijd van de bewoners is 25 jaar en ouder.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op