Adres en contact
Fazantlaan 9
6733 ST Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Beschermd wonen op woonzorgpark De Hartenberg
Fazantlaan 9

Wonen

Wil jij wonen in een mooie, bosrijke omgeving op de Veluwe? Wil jij jezelf ontwikkelen richting meer zelfredzaamheid en heb je daarbij (zeer) intensieve begeleiding nodig? Dan is wonen bij de Fazantlaan 9 misschien iets voor jou. Het woonzorgpark in Wekerom geeft je een veilig gevoel en je hebt veel voorzieningen op loopafstand. Alle bewoners van de Fazantlaan 9 zijn uniek en de begeleiders staan altijd voor je klaar.

In het kort

De Fazantlaan 9 heeft 10 bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking en mogelijk bijkomende problematiek. De woning is gelegen op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Er wordt intensieve begeleiding geboden die 24 uur per dag beschikbaar is. De begeleiding richt zich op het stimuleren van de zelfredzaamheid, meedoen in de maatschappij en het opdoen van succeservaringen. Doordeweeks hebben de bewoners dagbesteding op of buiten het woonzorgpark. In het weekend is er genoeg te doen op het woonzorgpark, maar er worden ook regelmatig uitstapjes buiten het woonzorgpark georganiseerd door de woongroep.

De woning

De Fazantlaan 9 is een grote twee-onder-een-kap woning met een gezellige, huiselijke sfeer. Op de begane grond bevinden zich de 10 studio's van de bewoners. Iedere studio heeft een eigen badkamer en een pantry die aan te passen is aan de zelfredzaamheid van de bewoner. Op de begane grond is ook de grote gezamenlijke woonkamer, open keuken en toegang tot de tuin van de woongroep.

De omgeving

De Fazantlaan 9 is gelegen op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Op het woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. Op het park zijn verschillende voorzieningen te vinden op het gebied van wonen, werken en vrijetijd. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige, bosachtige uitstraling. Bij het woonzorgpark zijn twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen (o.a. medische dienst, dagbesteding, theehuis en kinderboerderij) ook op loopafstand te bereiken.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op