Beschermd wonen in Ermelo
Fokko Kortlanglaan 11-15

Wonen

Buiten zie je de bladeren al van de bomen vallen. De herfst komt eraan. Tijdens een wandeling door het park geniet je van de prachtige kleuren die de herfst met zich meebrengt. De Veluwse bossen veranderen langzaam in een sprookjesachtig gebied. Het moment van het jaar dat je onder een dekentje op de bank zit met een warme kop chocomelk!

In het kort

Aan de Fokko Kortlanglaan 11-15 zijn drie woningen gevestigd waar 24 uur per dag begeleiding wordt geboden. Er wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De begeleiding richt zich vooral op de mogelijkheden en kansen van iedere bewoner. Ook staat het creëren van een veilige en prettige leefomgeving centraal. Overdag hebben de bewoners een vorm van dagbesteding.

Adres en contact
Fokko Kortlanglaan 11-15
3853 KC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

Er zijn drie ruime eengezinswoningen die met elkaar verbonden zijn. Elke woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer. Een aantal slaapkamers zitten op de begane grond. Deze zijn geschikt voor mindervaliden. De badkamer wordt gedeeld. Achter de woningen zit een ruime tuin. 

Omgeving

De woningen staan in een mooie groene omgeving in het woonzorgpark van Ermelo. Dit gebied is zeer toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Wandelaars hebben altijd voorrang op het park en je zult weinig auto’s tegenkomen.

Vanaf het centrum van Ermelo ben je binnen 15 minuten fietsen in het woonzorgpark. Alles binnen het park ligt op loopafstand van elkaar af. Verder ligt het park dichtbij strand Horst met een mooi uitzicht op het Veluwemeer. Ook de Veluwse bossen zijn goed te bereiken op de fiets.

Op het park zelf heb je ook veel voorzieningen. Zo is er onder andere een supermarkt, een kinderboerderij, een een zwembad, een sportveld en een medische dienst. Ook kun je een tweedehands kledingwinkel bezoeken en zijn er winkels waar je onder andere zelfgemaakte producten kunt kopen.

Voor wie?

De woningen aan de Fokko Kortlanglaan 11-15 zijn geschikt voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.  Ook zijn er bewoners met een auditieve meervoudige beperking. Er wordt gecommuniceerd met de Nederlandse gebarentaal en totale communicatie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op