Beschermd wonen in Ermelo
Fokko Kortlanglaan 11-15

Wonen

Buiten zie je de bladeren al van de bomen vallen. De herfst komt eraan. Tijdens een wandeling door het park geniet je van de prachtige kleuren die de herfst met zich meebrengt. De Veluwse bossen veranderen langzaam in een sprookjesachtig gebied. Het moment van het jaar dat je onder een dekentje op de bank zit met een warme kop chocomelk!

In het kort

Aan de Fokko Kortlanglaan 11-15 zijn drie woningen gevestigd waar 24 uur per dag begeleiding wordt geboden. Er wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De begeleiding richt zich vooral op de mogelijkheden en kansen van iedere bewoner. Ook staat het creëren van een veilige en prettige leefomgeving centraal. Overdag hebben de bewoners een vorm van dagbesteding.

Adres en contact
Fokko Kortlanglaan 11-15
3853 KC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

Er zijn drie ruime eengezinswoningen die met elkaar verbonden zijn. Elke woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer. Een aantal slaapkamers zitten op de begane grond. Deze zijn geschikt voor mindervaliden. De badkamer wordt gedeeld. Achter de woningen zit een ruime tuin. 

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen aan de Fokko Kortlanglaan 11-15 zijn geschikt voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.  Ook zijn er bewoners met een auditieve meervoudige beperking. Er wordt gecommuniceerd met de Nederlandse gebarentaal en totale communicatie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op