Adres en contact
Fokko Kortlanglaan 11
3853 KC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Fokko Kortlanglaan 11
Fokko Kortlanglaan

Familiehuis SamSam is een gezinshuis, maar dan voor jong volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking die langdurige zorg en/of verblijf nodig hebben.

In het kort

Anders dan in een gezinshuis wonen de jongeren hier permanent. Daarom spreken we over een ‘Familiehuis’. De inwonende jongeren zijn minimaal 18 jaar. De Familiehuisbegeleider is constant aanwezig en het dagelijks leven staat centraal. Voor iedere bewoner wordt gezocht naar een vorm van leven en werken die aansluit bij zijn of mogelijkheden. Kleinschaligheid, aandacht voor elk individu en maatwerk in begeleiding worden gecombineerd met het gewone leven.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer. Met elkaar delen ze de beide badkamers. Achter de woning is een ruime tuin. In het gebouw is een appartement voor de Familiehuisbegeleider.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning aan de Fokko Kortlanglaan 11 is geschikt voor jong volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking die langdurige zorg en/of verblijf nodig hebben.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op