Adres en contact
Fokko Kortlanglaan 3
3853 KC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Huiselijk wonen voor jongeren op woonzorgpark Ermelo
Villa Kakelbont

Wonen

In de woonkamer zijn kinderen met auto’s aan het spelen. Aan de eettafel maakt een andere medebewoner een puzzel. Je ziet in de tuin nog twee skelters staan waarmee net buiten is gespeeld en je ruikt de heerlijke geur van een ovenschotel die je net met een begeleider hebt bereid. Het is bijna tijd om met z’n allen aan tafel te gaan na een gezellige middag bij Villa Kakelbont.

In het kort

Villa Kakelbont is een prachtig huis waar 6 kinderen en jongeren met een verstandelijke wonen die tussen de 10 en 21 jaar zijn. Zij zijn gebaat bij veel nabijheid, structuur en een veilige en huiselijke omgeving. In de 24-uurs zorg die geboden wordt, staat warmte en een huiselijk gevoel dan ook centraal. De inrichting van de woning leent zich hier ook goed voor. In de driehoek, dus samen met ouders, wordt deze zorg vormgegeven. Vanuit deze nauwe samenwerking wordt echt een ‘thuis’ gecreëerd.

Woning

De woning heeft het uiterlijk van een echte villa, met veel authentieke kenmerken. Zo heeft het een serre ensuite, authentieke tegels en een karakteristieke uitstraling. Het bestaat uit drie woonlagen, met op de begane grond de woonkamer, serre, keuken en twee eetkamers. Op de andere twee verdiepingen vind je de slaapkamers en badkamers. De woning heeft een huiselijke sfeer met een heerlijke, grote tuin. Die biedt veel ruimte voor kinderen om te spelen, fietsen en schommelen.

Omgeving

De vrijstaande villa staat aan de rand van woonzorgpark Ermelo, omgeven door hoge bomen. Het woonzorgpark is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen, zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut, zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof of het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak gerust buiten een rondje en geniet van de mooie, groene omgeving. 

Voor wie?

Er wonen 6 kinderen en jongeren tussen de 10 en 21 jaar in Villa Kakelbont. Zij hebben een VG7 of jeugdzorg indicatie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op