Onder- en naschoolse dagbehandeling ‘KIDS’ in Nijkerk
Galjoen 71-73

Behandelen

Het is niet altijd makkelijk bij jullie in het gezin. Soms zijn er heftige ruzies, met je ouders of je jongere broertje. Gelukkig gaat het een stuk beter sinds je naar de dagbehandeling gaat. Je werkt hard aan je doelen. Jij wil bijvoorbeeld graag leren om je grenzen duidelijker aan te geven. Dat helpt je bij het spelen met de kinderen op de dagbehandeling, maar ook thuis! Nu kun je samen met je broertje achter de computer zitten en om de beurt gamen, zonder dat dat problemen oplevert!

In het kort

Naschoolse dagbehandeling ‘KIDS’ is een behandelgroep waar kinderen met een verstandelijke beperking naartoe komen om te leren. Spelenderwijs werken wij met hen aan hun persoonlijke doelen, bijvoorbeeld op sociaal gebied. We betrekken de ouders daar nauw bij.

Adres en contact
Galjoen 71-73
3863 EN Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Het gebouw

De dagbehandeling is gevestigd in de Koningin Emmaschool in Nijkerk. Dit is een school voor speciaal onderwijs. We maken gebruik van de voorzieningen van de school, waaronder de gymzaal.

Spelenderwijs leren

Natuurlijk gaat het er bij ons niet om dat je alleen maar uit boeken leert. Integendeel: we ondernemen allerlei leuke activiteiten. We gaan bijvoorbeeld samen knutselen, spelletjes doen of buiten spelen, maar ook een taart bakken of een film kijken doen we regelmatig. Spelen is ook een vorm van leren!

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt de Koningin Emmaschool vlakbij het centrum van Nijkerk. De school is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto.

Voor wie?

Alle kinderen in onze groep hebben een verstandelijke beperking, maar ze zijn allemaal anders. De één heeft moeite met het respecteren van andermans grenzen, de ander is juist te stil kan moeilijk voor zichzelf opkomen. Juist die verschillen zorgen ervoor dat we elkaar waar nodig kunnen helpen.

Voor meer informatie over de dagbehandeling kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op