Adres en contact
Ganzenkamp 1
3853 HA Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen op woonzorgpark Ermelo
Ganzenkamp 1

Wonen

Het ruikt heerlijk in de woning. Twee medebewoners hebben samen met de begeleiding gekookt. Het avondeten is bijna klaar en jij hebt aangeboden om de tafel te dekken. Zo kunnen jullie straks met z’n allen aan tafel. Iedereen draagt zijn steentje bij. Zo gaat dat op Ganzenkamp 1.

In het kort

Op Ganzenkamp 1 wonen jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking. De bewoners hebben een lichamelijke beperking, zijn afhankelijk van een rolstoel en/of hebben een medische zorgvraag. Doordeweeks gaan ze naar dagbesteding.

Samen met jouw familie bespreken we welke zorg en begeleiding jij nodig hebt en waarin jij je kunt ontwikkelen. Hierbij kijken we naar jouw behoeften. De begeleiders werken vanuit het orthopedagogisch behandelmodel Triple-C en zorgen voor veiligheid, voldoende regelmaat en een goede sfeer. We kunnen je ook verpleegkundige zorg bieden. Bij complexe zorgvragen worden de begeleiders ondersteund door het verpleegkundig team in Ermelo.

Zo kun je wonen

Ganzenkamp 1 is een ruime en gezellige hoekwoning voor zes jongeren en jongvolwassenen. Iedereen heeft een eigen slaapkamer, een plek waar jij je even kunt terugtrekken als je dat nodig hebt. De badkamers deel je met je medebewoners en er is een gezamenlijke woonkamer en keuken. De bewoners komen daar vaak samen, koken en eten hier gezamenlijk, luisteren er muziek of doen andere gezellige activiteiten. We hebben een ruime, afgesloten tuin waar we bij mooi weer graag zijn. Ook zijn je ouders altijd welkom op de woning, bijvoorbeeld om mee te eten of met jou te gaan wandelen.

De omgeving

Het woonzorgpark is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn veel voorzieningen. Naast de dagbesteding zijn de tandarts, huisarts en fysiotherapeut dichtbij. Op het park kun je ook naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof of het restaurant of de kiosk van De Oude School. Als je een rondje maakt over het park kun je genieten van de mooie omgeving. Je kunt spelen op een veldje of in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Voor wie?

Op Ganzenkamp 1 wonen jongeren en jongvolwassenen. Zij hebben een licht verstandelijke beperking en mogelijk ook een lichamelijke beperking of medische zorgvraag. Om er te kunnen wonen heb je een indicatie Wet langdurige zorg (Wlz) nodig met minimaal een ZZP VG5.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op