Beschermd wonen in Ermelo
Ganzenkamp 1-3-5-7-9

Wonen

Er is weer een nieuwe dag aangebroken. Je begeleider maakt je wakker en je gaat je bed uit. In de gezamenlijke woonkamer krijg je een heerlijk ontbijtje. Daarna is het tijd voor creativiteit. Samen met je huisgenoten leef je je uit met papier en verf. Er worden mooie dingen gemaakt. Dan is het alweer bijna tijd voor de lunch. De tafel wordt gedekt en iedereen schuift aan. Na de lunch maak je met de begeleiders een heerlijke wandeling door het park. Even een frisse neus halen!

In het kort

Aan de Ganzenkamp in het woonzorgpark in Ermelo staan geschakelde woningen voor mensen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. Een aantal bewoners zijn slechtziend of blind en een aantal bewoners zijn slechthorend. Hier wordt in de begeleiding rekening mee gehouden. De begeleiding richt zich in het algemeen op het creëren van regelmaat, veiligheid en sfeer. Er wordt een op een begeleiding geboden maar ook volledige zorg. Een aantal bewoners gaan overdag naar de dagbesteding in de buurt.

Adres en contact
Ganzenkamp 1-3-5-7-9
3853 HA Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woningen zijn geschakeld en gelijkvloers. Elke woning beschikt over een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer. De badkamer wordt gedeeld. Daarnaast zijn er twee appartementen. De appartementen hebben een eigen badkamer, keuken en woonkamer. De woningen beschikken daarnaast over ruime tuinen.  

Omgeving

De woningen staan in een mooie groene omgeving in het woonzorgpark van Ermelo. Dit gebied is zeer toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Wandelaars hebben altijd voorrang op het park en je zult weinig auto’s tegenkomen.

Vanaf het centrum van Ermelo ben je binnen 15 minuten fietsen in het woonzorgpark. Alles binnen het park ligt op loopafstand van elkaar af. Verder ligt het park dichtbij strand Horst met een mooi uitzicht op het Veluwemeer. Ook de Veluwse bossen zijn goed te bereiken op de fiets.

Op het park zelf heb je ook veel voorzieningen. Zo is er onder andere een supermarkt, een kinderboerderij, een een zwembad, een sportveld en een medische dienst. Ook kun je een tweedehands kledingwinkel bezoeken en zijn er winkels waar je onder andere zelfgemaakte producten kunt kopen.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor volwassenen in verschillende leeftijden. De bewoners hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Ook komt er moeilijk verstaanbaar gedrag voor. Daarnaast zijn een aantal bewoners slechtziend, blind of slechthorend. Er is binnen de woning rekening gehouden met mindervaliden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op