Adres en contact
Ganzenkamp 10
3853 HA Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Ganzenkamp 10
Ganzenkamp

Even een wandeling maken door het park? Of toch een spelletje doen met je huisgenoten? Vandaag ben je een middag vrij en kan je zelf kiezen wat je gaat doen. Het is mooi weer buiten, dus een wandeling is een goed idee. Na de wandeling is er tijd voor een spelletje voordat het eten op tafel staat. Het was een geslaagde middag.

In het kort

Aan de Ganzenkamp staan woningen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiders luisteren goed naar de wensen en mogelijkheden van iedere bewoner. Daarnaast zorgt de begeleiding voor structuur, veiligheid en duidelijkheid. Ook doet ze regelmatig leuke activiteiten met de groep. Zoals wandelen, fietsen en het bezoeken van de kerk. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Het pand

In het grote pand aan de Ganzenkamp 10 t/m 18 zijn woningen en een appartement gevestigd. Het pand is gelijkvloers en goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Elke groepswoning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Ook is er een kantoortje. De woningen hebben 8 of 9 slaapkamers en meerdere badkamers. De badkamers worden gedeeld. Nummer 18 is een appartement met een keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Verder is er een kleine snoezelruimte in het pand .

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn voor volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Elke woning heeft een eigen doelgroep. Een aantal bewoners hebben een meervoudige beperking. Autisme en/of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) komen voor bij sommige bewoners. Daarnaast hebben een aantal bewoners niet aangeboren hersenletsel. De leeftijd ligt tussen de 30 en 90 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op