Begeleid wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Ganzenkamp 10-12-14-16-18

Wonen

Even een wandeling maken door het park? Of toch een spelletje doen met je huisgenoten? Vandaag ben je een middag vrij en kan je zelf kiezen wat je gaat doen. Het is mooi weer buiten, dus een wandeling is een goed idee. Na de wandeling is er tijd voor een spelletje voordat het eten op tafel staat. Het was een geslaagde middag.

In het kort

Aan de Ganzenkamp staan woningen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiders luisteren goed naar de wensen en mogelijkheden van iedere bewoner. Daarnaast zorgt de begeleiding voor structuur, veiligheid en duidelijkheid. Ook doet ze regelmatig leuke activiteiten met de groep. Zoals wandelen, fietsen en het bezoeken van de kerk. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Adres en contact
Ganzenkamp 10-12-14-16-18
3853 HA Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Het pand

In het grote pand aan de Ganzenkamp 10 t/m 18 zijn woningen en een appartement gevestigd. Het pand is gelijkvloers en goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Elke groepswoning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Ook is er een kantoortje. De woningen hebben 8 of 9 slaapkamers en meerdere badkamers. De badkamers worden gedeeld. Nummer 18 is een appartement met een keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Verder is er een kleine snoezelruimte in het pand . 

Omgeving

De woningen aan de Ganzenkamp staan op het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark zijn meer woningen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Alles binnen het park is op loopafstand. Er zijn voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het groene rustige  woonzorgpark is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen. Binnen 10 minuten rijden ben je bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Het busstation met bussen naar het centrum van Ermelo ligt op loopafstand. Bij het centrum van Ermelo is het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn voor volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Elke woning heeft een eigen doelgroep. Een aantal bewoners hebben een meervoudige beperking. Autisme en/of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) komen voor bij sommige bewoners. Daarnaast hebben een aantal bewoners niet aangeboren hersenletsel. De leeftijd ligt tussen de 30 en 90 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op