Groepswoningen 'Haver' op het woonzorgpark in Ermelo
Ganzenkamp 11-13-15-17-19

Wonen

Het is hier heerlijk rustig wonen en alle voorzieningen zijn op loopafstand van elkaar te bereiken. De woningen zijn ruim opgezet en staan in een prachtig bosrijk gebied in Ermelo.

In het kort

Aan de Ganzenkamp in het woonzorgpark in Ermelo staan woningen met vier verschillende groepen (Haver 1, 2, 3 en 4). Er wordt 24 uur per dag zeer intensieve begeleiding en verzorging geboden. De begeleiding richt zich in het algemeen op het creëren van regelmaat, structuur en sfeer. In de groepen wordt er vaak met elkaar gegeten en gedronken. Overdag hebben de meeste bewoners een vorm van dagbesteding waarin ze ontdekken en beleven.

Adres en contact
Ganzenkamp 11-13-15-17-19
3853 HA Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

Haver 1 is een woning met negen slaapkamers, waarvan een slaapkamer een eigen badkamer heeft. Haver 2 is een besloten woning. Deze woning heeft twee badkamers die gedeeld worden. Haver 3 heeft ook negen slaapkamers en een appartement. In het appartement woont een bewoner die zelfstandiger kan leven. Haver 4 is een woning met acht slaapkamers en twee appartementen. Er zijn twee badkamers aanwezig die gedeeld worden.

Alle woningen hebben een gemeenschappelijke keuken en woonkamer. De woningen zijn ruim en gezellig ingericht. De woonkamers hebben een uitzicht op de tuin die bij de woning hoort. De tuin is ruim en besloten. 

Omgeving

De woningen staan in een mooie groene omgeving in het woonzorgpark van Ermelo. Dit gebied is zeer toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Wandelaars hebben altijd voorrang op het park en je zult weinig auto’s tegenkomen.

Vanaf het centrum van Ermelo ben je binnen 15 minuten fietsen in het woonzorgpark. Alles binnen het park ligt op loopafstand van elkaar af. Verder ligt het park dichtbij strand Horst met een mooi uitzicht op het Veluwemeer. Ook de Veluwse bossen zijn goed te bereiken op de fiets.

Op het park zelf heb je ook veel voorzieningen. Zo is er onder andere een supermarkt, een kinderboerderij, een een zwembad, een sportveld en een medische dienst. Ook kun je een tweedehands kledingwinkel bezoeken en zijn er winkels waar je onder andere zelfgemaakte producten kunt kopen.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor ouderen met met een ernstige verstandelijke beperking die zeer intensieve ondersteuning, begeleiding, gedragsregulering en verzorging nodig hebben.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op