Adres en contact
Ganzenkamp 11-13-15-17-19
3853 HA Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Groepswoningen 'Haver' op het woonzorgpark in Ermelo
Ganzenkamp 11-13-15-17-19

Wonen

Het is hier heerlijk rustig wonen en alle voorzieningen zijn op loopafstand van elkaar te bereiken. De woningen zijn ruim opgezet en staan in een prachtig bosrijk gebied in Ermelo.

In het kort

Aan de Ganzenkamp in het woonzorgpark in Ermelo staan woningen met vier verschillende groepen (Haver 1, 2, 3 en 4). Er wordt 24 uur per dag zeer intensieve begeleiding en verzorging geboden. De begeleiding richt zich in het algemeen op het creëren van regelmaat, structuur en sfeer. In de groepen wordt er vaak met elkaar gegeten en gedronken. Overdag hebben de meeste bewoners een vorm van dagbesteding waarin ze ontdekken en beleven.

Woning

Haver 1 is een woning met negen slaapkamers, waarvan een slaapkamer een eigen badkamer heeft. Haver 2 is een besloten woning. Deze woning heeft twee badkamers die gedeeld worden. Haver 3 heeft ook negen slaapkamers en een appartement. In het appartement woont een bewoner die zelfstandiger kan leven. Haver 4 is een woning met acht slaapkamers en twee appartementen. Er zijn twee badkamers aanwezig die gedeeld worden.

Alle woningen hebben een gemeenschappelijke keuken en woonkamer. De woningen zijn ruim en gezellig ingericht. De woonkamers hebben een uitzicht op de tuin die bij de woning hoort. De tuin is ruim en besloten. 

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor ouderen met met een ernstige verstandelijke beperking die zeer intensieve ondersteuning, begeleiding, gedragsregulering en verzorging nodig hebben.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op