Adres en contact
Ganzenkamp/Rodeland 2-4-6-8/2
3853 HA/HC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Groepswoningen 'Rogge' op het woonzorgpark in Ermelo
Ganzenkamp 2-4-6-8/Rodeland 2

Wonen

Op de dagbesteding heb jij vandaag nieuwe dingen ontdekt en geleerd. Aan het einde van de middag ga je weer naar huis. Daar staat een welverdiende kop chocomelk op je te wachten. Je vertelt je huisgenoten enthousiast wat je hebt geleerd. Voordat het eten op tafel staat, is er nog even tijd voor een spelletje. Wie doet er mee?

In het kort

De woongroepen Rogge 1, 2, 3 en 4 zijn woningen met 24-uursbegeleiding. Elke woning is voor een andere doelgroep. De begeleiding zorgt voor rust en regelmaat. Er is veel ruimte voor de wensen van de bewoners en hun familie.
De bewoners eten en drinken gezamenlijk op vaste momenten. De meeste bewoners hebben overdag een vorm van dagbesteding.

Woning

De woningen zijn ruim en licht. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De bewoners in elke woongroep delen de woonkamer en de keuken. Dat geldt ook voor de badkamers. Daarnaast zijn er appartementen voor mensen die zelfstandiger kunnen wonen. De appartementen hebben een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Er is een ruime tuin. 

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.


Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woongroepen 1 en 4 zijn geschikt voor ouderen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Groep 4 is een gesloten woning in verband met de veiligheid van de bewoners. Rogge 2 is een groep voor jongeren met een ernstige meervoudige beperking (EMB). De bewoners hebben naast een verstandelijke beperking ook een lichamelijke beperking. De bewoners van Rogge 3 hebben ook een psychiatrische stoornis, niet aangeboren hersenletsel of een verstandelijke beperking. De leeftijd in deze groep ligt tussen de 32 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op