Groepswoningen 'Rogge' op het woonzorgpark in Ermelo
Ganzenkamp 2-4-6-8/Rodeland 2

Wonen

Op de dagbesteding heb jij vandaag nieuwe dingen ontdekt en geleerd. Aan het einde van de middag ga je weer naar huis. Daar staat een welverdiende kop chocomelk op je te wachten. Je vertelt je huisgenoten enthousiast wat je hebt geleerd. Voordat het eten op tafel staat, is er nog even tijd voor een spelletje. Wie doet er mee?

In het kort

De woongroepen Rogge 1, 2, 3 en 4 zijn woningen met 24-uurs begeleiding. Elke woning is voor een andere doelgroep. De begeleiding zorgt voor rust en regelmaat. Er is veel ruimte voor de wensen van de bewoners en hun familie.
De bewoners eten en drinken gezamenlijk op vaste momenten. De meeste bewoners hebben overdag een vorm van dagbesteding.

Adres en contact
Ganzenkamp/Rodeland 2-4-6-8/2
3853 HA/HC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woningen zijn ruim en licht. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De bewoners in elke woongroep delen de woonkamer en de keuken. Dat geldt ook voor de badkamers. Daarnaast zijn er appartementen voor mensen die zelfstandiger kunnen wonen. De appartementen hebben een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Er is een ruime tuin. 

Omgeving

De woningen staan in de mooie groene omgeving van het woonzorgpark in Ermelo. Dit autoluwe park is goed toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Wandelaars hebben er altijd voorrang.

Op het park zijn veel voorzieningen. Zo is er een supermarkt, een kinderboerderij, een zwembad, een sportveld en een medische dienst. Ook kun je een winkel met tweedehands kleding bezoeken en zijn er winkels met zelfgemaakte producten.

Vanaf het centrum van Ermelo ben je binnen 15 minuten fietsen in het woonzorgpark, waar alles op loopafstand ligt. Strand Horst met een mooi uitzicht op het Veluwemeer is dichtbij. De Veluwse bossen zijn goed te bereiken op de fiets.

Voor wie?

De woongroepen 1 en 4 zijn geschikt voor ouderen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Groep 4 is een gesloten woning in verband met de veiligheid van de bewoners. Rogge 2 is een groep voor jongeren met een ernstige meervoudige beperking (EMB). De bewoners hebben naast een verstandelijke beperking ook een lichamelijke beperking. De bewoners van Rogge 3 hebben ook een psychiatrische stoornis, niet aangeboren hersenletsel of een verstandelijke beperking. De leeftijd in deze groep ligt tussen de 32 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op