Adres en contact
Ganzenkamp 1-3-5-7-9
3853 HA Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Beschermd wonen in Ermelo
Ganzenkamp 3-5-7-9

Wonen

Er is weer een nieuwe dag aangebroken. Je begeleider maakt je wakker en je gaat je bed uit. In de gezamenlijke woonkamer krijg je een heerlijk ontbijtje. Daarna is het tijd voor creativiteit. Samen met je huisgenoten leef je je uit met papier en verf. Er worden mooie dingen gemaakt. Dan is het alweer bijna tijd voor de lunch. De tafel wordt gedekt en iedereen schuift aan. Na de lunch maak je met de begeleiders een heerlijke wandeling door het park. Even een frisse neus halen!

In het kort

Aan de Ganzenkamp in het woonzorgpark in Ermelo staan geschakelde woningen voor mensen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding aanwezig. Een aantal bewoners zijn slechtziend of blind en een aantal bewoners zijn slechthorend. Hier wordt in de begeleiding rekening mee gehouden. De begeleiding richt zich in het algemeen op het creëren van regelmaat, veiligheid en sfeer. Er wordt een op een begeleiding geboden maar ook volledige zorg. Een aantal bewoners gaan overdag naar de dagbesteding in de buurt.

Woning

De woningen zijn geschakeld en gelijkvloers. Elke woning beschikt over een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer. De badkamer wordt gedeeld. Daarnaast zijn er twee appartementen. De appartementen hebben een eigen badkamer, keuken en woonkamer. De woningen beschikken daarnaast over ruime tuinen.  

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor volwassenen in verschillende leeftijden. De bewoners hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Ook komt er moeilijk verstaanbaar gedrag voor. Daarnaast zijn een aantal bewoners slechtziend, blind of slechthorend. Er is binnen de woning rekening gehouden met mindervaliden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op