Adres en contact
Geschieresweg 9
4363 NP Aagtekerke
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Aagtekerke
Geschieresweg 9

Wonen

In het kort

Locatie Aagtekerke ligt aan de rand van Aagtekerke in een rustige omgeving midden in de polder. Op de locatie is plaats voor  10 (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

De woning 

Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer met badkamer. De gezamenlijke woonkamer, ontspanningsruimte en keuken delen ze met elkaar. Daarnaast is er een grote tuin voor activiteiten zoals voetballen, basketballen of werken in de moestuin. 

Op hetzelfde terrein is de dagbesteding, die los staat van de woning. Cliënten gaan daar overdag naartoe om bijvoorbeeld te sjoelen, muziek te luisteren, creatieve activiteiten te doen, te wandelen en zelfstandige activiteiten te ondernemen.

Voor wie

Op locatie Aagtekerke wonen (jong)volwassen cliënten met een lichte verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op