Adres en contact
Ghandistraat 141
3902 KR Veenendaal
Contact opnemen Direct aanmelden

Ghandistraat 141*
Ghandistraat

Wil je graag op eigen benen staan en jezelf ontwikkelen op het gebied van zelfredzaamheid? Maar heb je af en toe nog wel begeleiding nodig bij het zelfstandig wonen? Dan zijn onze appartementen van Ariane 1 aan de Ghandistraat in Veenendaal misschien écht iets voor jou.

In het kort

Je hebt een eigen appartement met een woonkamer met keukenblok, slaapkamer en sanitair. Een mooie ruime plek voor jezelf dus. Je mag je appartement helemaal inrichten zoals jij wilt.

Als je in een appartement woont, leer je om zo veel mogelijk zelfstandig op te pakken. Dit vraagt wel enige mate van zelfstandigheid; zoals zelf koken, zelf afspraken maken en zelf huishoudelijke taken doen. Je hebt op vaste momenten een afspraak met jouw eigen begeleider, maar er is bij Ariane 1 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Dus als je vragen hebt of als er iets is, is er altijd iemand om op terug te vallen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op