Begeleid wonen in een groepswoning voor senioren in Noordwijk
Giraffelaan 1/Olifantenlaan 2

Wonen

Het lijkt nog maar kort geleden dat je kwam wonen op de Giraffelaan. Wat gaat de tijd snel! Inmiddels zijn er al drie maanden voorbij. Je hebt het hier erg naar je zin. Je leert je begeleiders steeds beter kennen. Zij weten precies wat je nodig hebt. Soms is dat een knuffel, soms een gezellig activiteit, en soms gewoon even rust. Hoe dan ook staan jouw persoonlijke wensen hier centraal.

In het kort

Giraffelaan 1 en Olifantenlaan 2 zijn geschakelde woningen. Daar wonen senioren met een ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. Zij krijgen 24-uurszorg. De begeleiding is gericht op ouder worden en in het bijzonder dementie. Zij vinden het belangrijk dat bewoners hun vaardigheden zoveel mogelijk behouden.

Adres en contact
Giraffelaan/Olifantenlaan 1/2
2201 ZE Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Een aangepaste woning

In de woningen is ruimte voor 12 cliënten. Iedereen heeft een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. Ze zijn voorzien van doucheruimtes, toiletten en een bad. Er is een gezellige woonkamer en keuken.

Buiten is een ruime parkeerplaats en een grote tuin met schommelbank.

Aangepaste voorzieningen

De woning is helemaal aangepast aan mensen met een lichamelijke beperking. In de badkamers staan een bad met tillift en badbrancards. Sommige slaapkamers hebben tilliften. Voor ultieme ontspanning is er een snoezelruimte met waterbed.

Alle voorzieningen in de buurt

Woonzorgpark Willem van den Bergh

Het woonzorgpark Willem van den Bergh is een groot park in de wijk Noordwijkerduin met veel woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk ligt Duinzone, een gebied met paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Dagbesteding

Op het woonzorgpark is van alles te doen als het om dagbesteding gaat. Ga bijvoorbeeld lekker puzzelen, knutselen of snoezelen. Er is ook dagbesteding op de woning mogelijk.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Wie wonen hier begeleid?

Op de groepswoningen Olifantenlaan 2 en Giraffelaan 1 wonen mannen en vrouwen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Ook meervoudige beperkingen komen voor. De bewoners zijn senioren. Zij hebben veel verzorging nodig. De meeste mensen maken gebruik van een rolstoel. Een deel van de bewoners heeft dementie. 

We werken met de methode Perspectief en Urlings. Zo proberen we alle bewoners een fijne oude dag te bezorgen.

Heb jij behoefte aan deze intensieve zorg, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Adres

Giraffelaan 1/Olifantenlaan 2
2201 ZE
Noordwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op