Adres en contact
Giraffelaan 10
2201 ZE Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Giraffelaan 10
Giraffelaan

Je woont nu al een tijdje op de Giraffelaan. Soms mis je thuis wel. Toch kun je je hier uren vermaken, bijvoorbeeld in de belevingstuin. Je houdt van het kijken naar de insecten en van de geur van het gras. Als je moet bent kun je er heerlijk uitrusten. Van de gezamenlijke maaltijden geniet je ook. Het is fijn om te weten dat er hier altijd mensen zijn op wie je kunt terugvallen.

In het kort

Op zoek naar een woonruimte met 24-uursbegeleiding? Dan zijn de geschakelde woningen aan de Giraffenlaan 8 en 10 op het woonzorgpark Willem van den Bergh misschien iets voor jou. De woningen zijn voor mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. We vinden het belangrijk dat bewoners leren hun eigen keuzes te maken. We ondernemen regelmatig activiteiten, zowel buiten als binnen.

Een aangepaste woning

Giraffelaan 8-10 bestaat uit 2 woningen die met elkaar in verbinding staan. De woningen zijn gelijkvloers. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer.

Elk huis heeft een eigen woonkamer met een open keuken. In iedere woning is een ruime badkamer met 3 douches. Op Giraffenlaan 10 is zelfs een bad. Giraffenlaan 8 en 10 zijn aangepaste woningen met extra brede deuren en plafondliften.

Belevingstuin

Ben jij geen bankhanger? De woningen hebben een ruime belevingstuin waar je op avontuur kunt gaan. Ook in een rolstoel kun je van deze tuin genieten.

In en om het terrein

Woonzorgpark Willem van den Bergh

Op het woonzorgpark Willem van den Bergh staan veel woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In het park zijn een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysiotherapeut en logopedist. Aan de westkant van de wijk ligt je Duinzone met paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Bij de ingang van het park is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Dagbesteding

Op het woonzorgpark is er veel keuze in dagbesteding. Ga bijvoorbeeld lekker puzzelen, knutselen of snoezelen. Dagbesteding op de woning is ook mogelijk.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Bij ons komen wonen?

De woningen zijn voor volwassenen en ouderen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperking. Ook psychiatrische problematiek komt voor. We begeleiden hen volgens de methoden Perspectief en Urlings. Hiermee proberen we jouw leven zo goed mogelijk te maken.

Heb je behoefte aan onze intensieve zorg, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op