Woongroep voor volwassenen met EMB in Noordwijkerduin
Giraffelaan 3/Paardenlaan 1

Wonen

Je wordt blij en rustig van de groene kleur van bomen. De zachte muziek past erbij. Je kijkt je ogen uit in het snoezeltheater. Lekker zien, horen en voelen. Het is fijn dat jouw begeleider jou hier elke dag mee naartoe neemt. Op naar het muziekbed, jouw favoriete onderdeel. Je gaat een beetje achterover liggen. De zachte matras trilt aangenaam en de muziek maakt je helemaal rustig. Wat heerlijk. Na het snoezelen brengt je begeleider je weer terug naar huis. Daar staat het eten al klaar. De begeleiding heeft lekker gekookt. Met zijn allen gaan jullie aan tafel.

In het kort

De Paardenlaan 1a/1b en Giraffelaan 3 zijn geschakelde woningen met 3 woongroepen. De meeste bewoners hebben een ernstige verstandelijke beperking en/of een ernstige meervoudige beperking (EMB). Als jij bij ons komt wonen kijken wij of je goed bij de bewoners past. We begeleiden jou onder andere volgens de methoden Triple C, Urlings en Perspectief. De begeleiders/verzorgers van de Giraffelaan 3 en Paardenlaan 1a/b werken samen in 1 team.

Adres en contact
Giraffelaan/Paardenlaan 3/1
2201 ZE Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Indeling van de woningen

Giraffelaan 3 is geschakeld met Paardenlaan 1a en 1b. Hier werkt één team van verzorgers of begeleiders. De woningen zijn allemaal gelijkvloers op de begane grond. De 3 woongroepen hebben elk een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Per groep deel je een badkamer. Buiten is een tuin met een fijn terras. De Paardenlaan 1b heeft 7 slaapkamers dichtbij de woonkamer. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de tuin. Op Paardenlaan 1a wonen 6 mensen en op Giraffelaan 3 nog eens 8. De woning is geschikt voor mensen in een rolstoel.

Voor wie

De Paardenlaan 1a is voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB), tussen de 20 en 40 jaar oud.
Op de Giraffelaan 3 wonen mensen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking, de leeftijden verschillen. 
Op de Paardenlaan 1b wonen mensen met een zeer ernstige tot ernstige verstandelijke beperking. 

Woonzorgpark Willem van den Bergh

De Paardenlaan is een rustige straat dichtbij de Duinzone in het woonzorgpark Willem van den Bergh. Als je van dieren houdt, zit je hier goed. Er is namelijk een manege, een kinderboerderij en een hondencrèche. Vanaf huis ben je zo in de duinen, waar je heerlijk kunt genieten van het buiten zijn. Of neem eens een kijkje bij de kringloopwinkel de Berghshop, misschien neem je wel wat mee. In het park is een snoezeltheater waar je je kunt vermaken.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op