Adres en contact
Giraffelaan 7
2201 ZE Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Giraffelaan 7
Wonen in een moderne nieuwbouwwoning

Woonzorgpark of wijk

Samen met 7 andere bewoners woon je in deze nieuwe woning. Jouw kamer is ruim, je hebt een eigen badkamer met douche en wc. 

In het kort

Giraffelaan 7 is een gemengde woning met 8 ouder wordende mannen en vrouwen met een ernstige meervoudige beperking. Deze woning is een echte zorgwoning, er zijn volop moderne voorzieningen om ergonomisch te kunnen werken. Slaapkamers zijn voorzien van eigen sanitair, waar nodig met een tillift. Dagbesteding wordt integraal (met de woning, op de locatie DacTrom) aangeboden. Activiteiten worden afgestemd op de wensen van de cliënten. 

Ook gaan de cliënten naar het zwembad op het park of naar snoezeltheater Droomdal. Zij zijn afhankelijk van de begeleiding om samen een mooie dag te ervaren en vanwege hun fysieke beperkingen. Sommige cliënten zijn mobiel, anderen zitten in een rolstoel. 

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh, gelegen in Noordwijk, biedt een thuis aan mensen met een beperking en is onderdeel van ’s Heeren Loo. Op het park bevinden zich diverse woningen en dagbestedingslocaties en daarnaast een grote diversiteit aan voorzieningen. Onder andere een restaurant, supermarkt, polikliniek en medische diensten zoals tandarts, fysiotherapie en logopedie. Op het park is er een binnen- en buitenzwembad. Aan de westkant bevindt zich de duinzone met een manege, een speeltuin en een kinderboerderij. Het groene park is ruim opgezet. Er is voldoende ruimte om te leven, werken en ontspannen. Er zijn diverse mogelijkheden voor dagbesteding, zoals werken in de supermarkt, het restaurant of bij dagbestedingslocaties zoals moestuin Villa Tomata.

In de duinzone richting het strand bevinden zich extra faciliteiten zoals een paardenmanege, een hondenopvang en een speeltuin. Hier kunnen bezoekers sporten, wandelen en genieten van de natuur. Het park biedt verschillende recreatiemogelijkheden, zoals het buitenbad dat in de zomer geopend is, een footgolf baan en het snoezeltheater Droomdal. Voor cliënten die niet naar een dagbestedingslocatie kunnen gaan, wordt dagbesteding op de woning verzorgd. Het woonzorgpark Willem van den Bergh biedt zo een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor bewoners en bezoekers. 

Buiten het park

Je bent lopend binnen 15 minuten op het strand van Noordwijk, via 'de trap van Rinus' die het park met de duinen verbindt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op