Begeleid wonen in Monster
Goudenregenstraat 119-121-123-125-127

Wonen Jeugd

Het is weekend. Je hebt afgesproken met je broer om samen naar het strand te gaan. De geur van vers gezette koffie lokt je naar de ontbijttafel. Sommige huisgenoten zitten er ook al. Na het ontbijt ruim je je bord en bestek op. De bel gaat. Dat is vast je broer.  

Het stukje naar het strand heb je al vaak gelopen. Je neemt je broer mee langs het mooiste pad, langs de ijssalon en de molen. De duinen komen al snel in zicht. Een frisse zeebries strijkt over je wangen. Jullie lopen samen de duinen op en staan boven stil. Even van dit uitzicht genieten. Langzaam dalen jullie af. Je doet je schoenen uit en houdt ze vast. Je voeten zakken weg in het warme zand. Tijd om te voelen of het water net zo lekker is.

In het kort

Locatie Goudenregenstraat staat aan de rand van het gezellige dorp Monster. De woning ligt op 10 minuten lopen van het strand. Er wonen 9 volwassen bewoners met een lichte verstandelijke beperking. Zij gaan naar dagbesteding op een andere locatie. Binnen de woning zorgen we  voor structuur met ruimte voor eigen initiatief.

Adres en contact
Goudenregenstraat 119-121-123-125-127
2681 GH Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

De woning

De woningen zijn per twee samengevoegd tot een eengezins-rijtjeshuis. Het huis bestaat uit 3 verdiepingen. Het is huiselijk, ruim en modern ingericht met veel licht. Een fijne plek om thuis te komen na je dagbesteding. 

Aan de voorkant van het huis is flinke tuin met picknickbanken. Op de eerste verdieping is een terras met loungebanken. Genoeg plek om buiten te kunnen relaxen of een hapje te eten.

De omgeving

De woning staat in een rustige straat. Binnen 10 minuten ben je bij het strand van Monster. Daar kun je heerlijk je tenen begraven in het zachte zand. Lekker uitwaaien of uitkijken over de duinen. Ook heb je veel keuze uit wandel- en fietspaden.

Het centrum van Monster ligt op 15 minuten loopafstand. Hier heb je veel leuke winkels, een bank, restaurant en snackbars.

Voor wie

Ben je (jong)volwassene met een lichte verstandelijke beperking? En wil je begeleid wonen? Dan is deze woning misschien iets voor jou! Je woont met 8 andere huisgenoten. Zij zijn tussen de 24 en 45 jaar oud. Je huisgenoten hebben soms ook een vorm van autisme of PDD-NOS. Overdag gaan jullie allemaal naar dagbesteding.

Als je bij ons wilt wonen, kijken we naar de samenstelling van de groep en of deze goed bij jou past. Wij vinden een huiselijke sfeer en de juiste structuur belangrijk. Zo kan jij goed functioneren en je op je gemak voelen. Goed om te weten is dat de begeleiding ook blijft slapen.

We vinden het ook belangrijk dat je je ontwikkelt door nieuwe dingen te doen. Zo wordt jij steeds zelfstandiger.

Kijk voor meer informatie over wonen en begeleiding bij 's Heeren Loo Het Westerhonk op https://www.sheerenloo.nl/op-weg-naar-zelfstandigheid-voor-lvb-jongeren.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op