Adres en contact
Graanhof 22
7335 AV Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Graanhof 22*
Graanhof

Je bent net komen wonen op de Graanhof. Je begint de dag op je eigen balkon. Het zonnetje schijnt, dus je bent direct goedgehumeurd. Je vindt het fijn om alleen te zijn, maar vanmiddag ontmoet je je buren in het activiteitencentrum. Samen gaan jullie iets creatiefs doen. Zo leer je elkaar kennen en ben je tegelijkertijd lekker bezig. Eén ding weet je zeker: je zult je hier snel thuis voelen.

In het kort

Op de Graanhof zijn 26 appartementen voor senioren met een verstandelijke beperking. Zij krijgen hier 24 uur per dag alle hulp die ze nodig hebben. Kun je als bewoner bijvoorbeeld niet zelf je eten maken? Dan helpt de begeleiding je daar met alle plezier bij.

Een appartement voor jezelf

Op de Graanhof heeft iedere bewoner een eigen appartement. De appartementen hebben een keuken, eigen douche, wastafel en toilet. In de berging is een aansluiting voor de wasmachine en droger. Een pluspunt van de woning: je hebt een eigen balkon om alleen of met medebewoners lekker te zitten en koffie te drinken.

Gezamenlijke ruimtes

Een eigen appartement is fijn, maar soms ook wat stil. Daarom is er op de Graanhof een gezamenlijke keuken en woonkamer. Die gebruiken we regelmatig voor activiteiten. Op de derde etage van het complex is een activiteitencentrum. Daar kun je terecht voor een middagje vermaak.

De omgeving

De woning staan midden in de woonwijk in Heze; een levendige wijk vlakbij een park. In de buurt zijn een winkel, huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Het station en het stadscentrum liggen op korte afstand.

Dagjes uit
Het leukste dagje uit in Apeldoorn is ongetwijfeld de Apenheul. Lekker kijken naar de slingerapen die gewoon vrij rondlopen! Ben je wat meer op je rust gesteld? Loop dan een van de schitterende wandelroutes in de omgeving.

Wie wonen hier?

Op de Graanhof wonen senioren met een lichte verstandelijke beperking. Lijkt het je leuk om hier te komen wonen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op