Praktische info
Triasplein 1
3845 GC Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Grand Café Alleman in Harderwijk
Triasplein 1

Werk of dagbesteding Restaurant

Geen dag gaat voorbij zonder de geur van heerlijke broodjes, sappige groenten en verse koffie. Bij Grand Café Alleman wordt elke dag hard gewerkt. Met liefde worden de lekkerste gerechten bereid. In de horeca is het hard werken, maar je krijgt er een hoop gezelligheid en waardering voor terug.

In het kort

Bij Grand Café Alleman aan Triasplein 1 in Harderwijk werken mensen met een verstandelijke beperking. Je kan er terecht voor een heerlijke lunch, diner of een goede bak koffie. De medewerkers kunnen zich ontwikkelen binnen de bediening, in de keuken of achter de bar. Onder leiding van professionals leren zij de vaardigheden die hiervoor nodig zijn.

Bij Grand Café Alleman is iedereen welkom

Of je nou zin hebt in een heerlijke lunch, een ambachtelijk gebakje of een uitgebreid diner, bij Grand Café Alleman kan het allemaal. Wij serveren daarnaast heerlijke koffie en thee. Mocht je zin hebben in fris, kan dat uiteraard ook. Elke dag hebben wij dagmenu voor een aantrekkelijke prijs. Voor kinderen is er een aangepast menu.

Verder zijn wij de ideale plek voor een (kinder)feestje of georganiseerde diners en lunches voor grotere groepen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

De omgeving

Grand Café Alleman is gevestigd in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. Het café staat in een winkelcentrum met onder andere supermarkten, winkels en een kapper. Genoeg winkelend publiek dus. Het muziekpark is op loopafstand.

Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk met winkels, cafetaria’s en restaurants.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Dichtbij het café is een bushalte. Vanaf het station van Harderwijk is het ongeveer 10 minuten fietsen naar het café. Er rijden treinen vanuit onder andere Zwolle en Utrecht centraal naar Harderwijk.

Kom bij ons werken 

Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking die een passie hebben voor de horeca. Ze houden van hard werken en zijn representatief. Wij werken samen in een team van enthousiastelingen en professionals.

Bij ons kunnen werknemers een diploma niveau 1 behalen als horeca-assistent. De brancheorganisatie SVH neemt het examen af.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op