Adres en contact
Triasplein 1
3845 GC Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Grand Café Alleman in Harderwijk
Triasplein 1

Werk of dagbesteding Restaurant Vrije tijd

Vandaag bedien je de gasten die koffie komen drinken of lekker komen lunchen of dineren bij Grand Café Alleman. Het is een drukte van belang. In de keuken, achter de bar of in de bediening wordt hard gewerkt. Het is vooral gezellig om een kort praatje te maken met de gasten. Dat maakt jouw dag helemaal leuk.

In het kort

Grand Café Alleman in Harderwijk is onderdeel van ’s Heeren Loo en is geen dagbesteding maar een volwaardige werkplek, waar met veel plezier wordt gewerkt. Hier werken collega´s met een verstandelijke of lichamelijke beperking onder professionele begeleiding. Je kan werken in de keuken, bar of bediening. Het directe contact met gasten vergroot het zelfvertrouwen en stimuleert het zelfstandig functioneren van de medewerkers.

Werken in het restaurant, achter te bar of in de bediening

Bij Grand café Alleman is veel te doen en te leren. Je kan je creatieve vaardingheden ontwikkelen, leren klantgericht te werken of je keukenvaardigheden uitbreiden.

Heerlijke huisgemaakte producten uit de Koekhoek

Voor klanten die op zoek zijn naar een origineel cadeautje of iets lekkers voor bij de koffie thuis, heeft Alleman een koekhoek. Hier wordt huisgemaakt lekkers gemaakt, zoals heerlijke gevulde koeken en rondo’s, of saucijzenbroodjes, taarten en gebakjes.

Omgeving

Op het plein in Harderwijk vindt je Grand café Alleman, je kunt hier binnen en buiten eten.
Alleman is elke dag, behalve zondag geopend van 9:30 tot 17:00 uur.
Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan er worden gedineerd, dan is het restaurant geopend tot 21:00 uur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op