Adres en contact
Groene Allee 100
3853 JW Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Groene Allee 100
Groene Allee

Jouw leven is tot nu toe niet vlekkeloos verlopen. Het is lastig om je dagelijks leven op de rit te krijgen. Je hebt bijvoorbeeld problemen met je ouders of moeite met het omgaan met de dagelijkse dingen. Daarom heb je jouw gedrag soms niet meer in de hand. Op Groot Emaus helpen wij jou om weer grip op je gedrag te krijgen.
Wij vangen je op en geven gespecialiseerde zorg. Ook is er bij ons veel aandacht voor school. Verder leren we je hoe je je vrije tijd kunt invullen. Zodat je op termijn weer goed kunt functioneren, binnen of buiten ‘s Heeren Loo.

In het kort

Op de behandelgroep bij Groot Emaus Ermelo krijg jij de zorg en opvang die jij nodig hebt. Dat is zorg voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking en trauma of gedragsproblemen. Jouw persoonlijk begeleider helpt jou met je dagelijkse activiteiten op de groep. Ook ga je bij Groot Emaus onder begeleiding naar school en helpen we jou met het invullen van je vrije tijd. Samen met je begeleider maak je afspraken over jouw ontwikkeling. Je hebt op de behandelgroep je eigen slaapkamer. Je eet samen met de groep.

Jouw eigen slaapkamer

In elke behandelgroep wonen maximaal 8 jongeren. Iedereen heeft zijn eigen slaapkamer. Beneden is een ruime woonkamer, met keuken en eetgedeelte waar je met de groep eet. Boven heb jij de privacy van jouw eigen slaapkamer, met bed, kast en wastafel. Op de gang is een gedeelde badkamer, waar je lekker kunt badderen.

Locatie en bereikbaarheid

De behandelgroepen zijn gevestigd op het terrein van Groot Emaus in Ermelo, in een bosrijke omgeving. Je hebt hier alle ruimte om te wandelen of te fietsen. Op 500 meter is een bushalte met de bus naar het NS-station in Ermelo. Vanaf daar vertrekken treinen naar Zwolle en Utrecht.

Wie wonen op de behandelgroepen?

De behandelgroepen van ‘s Heeren Loo Groot Emaus zijn voor jongeren tussen de 6 en 23 jaar met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Je gaat naar school bij het Emaus College. Ook leer je bij Groot Emaus hoe jij je vrije tijd kunt invullen. Je kunt in het weekend naar je ouders gaan, maar dit hangt van jouw situatie af.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op