Praktische info
Groenelaantje 35-37
8072 DC Nunspeet
06 – 19 29 52 79 Direct aanmelden Routebeschrijving

Het Boschhuis in Nunspeet
Groenelaantje 35-37

Behandelen Hulp thuis Logeren

Natuurlijk wilt u graag dat uw kind zich ontwikkelt. En dat uw kind een fijn en zinvol leven tegemoet gaat. De begeleiders van de naschoolse dagbehandeling het Boschhuis van ’s Heeren Loo helpen u, uw kind en uw gezin daarmee verder.

In het kort

We zijn er voor kinderen tussen de 5 en 16 jaar oud met uiteenlopende gedrags-, leer-, sociale-, emotionele- of psychiatrische problemen. Vaak gaat dit gepaard met problematiek(en) zoals: Autisme Spectrum Stoornis, ADHD, hechtingsproblematiek of een lichte verstandelijke beperking. Ook komt het voor dat de kinderen sociaal-emotioneel lager functioneren dan hun kalenderleeftijd.

Kleine stapjes

We vinden het belangrijk dat het kind positieve ervaringen opdoet, verbeteringen ziet en trots is op de behaalde resultaten. We werken daarom in kleine stappen en competentiegericht, zodat de doelen haalbaar zijn. 

Behandelmethodiek

Op de naschoolse dagbehandeling Het Boschhuis wordt er spelenderwijs gewerkt aan persoonlijke leerdoelen aan de hand van een dagelijkse routine en feedbackkaarten met daarop de persoonlijke werkpunten van de kinderen. Dit doen we in kleine groepen (3-4 kinderen) en waar nodig 1 op 1 begeleiding. Daarnaast kunnen we verschillende behandelmethodieken inzetten. Dit wordt volledig aangepast aan de behoeften en wensen van uw kind en uw gezin.

De naschoolse dagbehandeling is geopend van maandag t/m vrijdag. De kinderen komen na schooltijd en zijn tot 18.30 uur bij ons en eten mee. Op woensdag zijn de kinderen er tot 15.30 uur. Het Boschhuis is goed te bereiken met auto/fiets. Parkeren kan bij de locatie. Vanaf station Nunspeet is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Boschhuis. 

Contact

Meer weten

Heeft u vragen over de naschoolse dagbehandeling wilt u een keer komen kijken op de naschoolse dagbehandeling? Neem dan gerust contact op.

Naschoolse dagbehandeling het Boschhuis 
Groenelaantje 35
8072 DC Nunspeet
Telefoon: 06 – 19 29 52 79

Neem contact op