Begeleid wonen op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster
Groenendaal 10-12-14-16

Wonen

Vandaag gaan jullie lekker verstoppertje spelen in de achtertuin. Jij zit veilig achter de boom, daar vindt niemand jou. Gewonnen! Als jullie moe gespeeld zijn, komen jullie naar binnen voor de gezamenlijke maaltijd. Spaghetti, jammie! Na het eten heb je behoefte aan ruimte voor jezelf. Dan is het tijd om je terug te trekken op je eigen kamer en je ouders te vertellen over de fijne dag die je hebt gehad.

In het kort

Op Groenendaal staan 4 huizen met we 24-uurs begeleiding. Er wonen kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. We zorgen voor een zo huiselijke sfeer. Dit doen we bijvoorbeeld door gezamenlijk te eten en te drinken. Natuurlijk is er ook ruimte om te spelen. Om hun zelfstandigheid te stimuleren begeleiden we de jongeren volgens de methodiek ‘Op Eigen Benen’.

Adres en contact
Groenendaal 10-12-14-16
2681 DZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woningen vormen samen een blok van 4 huizen. Jij hebt je eigen slaapkamer met televisie- en internetaansluiting. Nodig je huisgenootjes uit voor een filmavondje! In de gezellige eetkamer, woonkamer en keuken zal jij je meteen welkom voelen. Verder heeft de woning een grote achtertuin, waar je lekker kunt spelen. Op Groenendaal begeleiden we de jongeren volgens de methodiek Op Eigen benen om hun eigenwaarde en zelfredzaamheid zo veel mogelijk te versterken. Zo leer je je eigen leven vorm te geven.

Omgeving

De woningen staan op het woonzorgpark Het Westerhonk. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Voor de woningen is een speeltuintje. In de nabije omgeving zijn een kinderboerderij, een grote speeltuin en een voetbalveldje. Ook is er een zwembad, en luchthal en een gymzaal. In de vakantie gaan we regelmatig met de bewoners zwemmen.

Monster is de ideale locatie voor een dagje aan zee: met de auto ben je in slechts 7 minuten op strand Molenslag.

Wie wonen hier begeleid?

De kinderen en jongeren op onze woongroep hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Sommigen hebben daarnaast ook gedragsproblemen. Door de onderlinge verschillen in leeftijd, geslacht, problematiek en opvangduur zijn de groepen zeer gevarieerd. 

Ben jij op zoek naar een veilige plek om begeleid te wonen tussen leeftijdsgenootjes? Neem dan contact met ons op.

Kijk voor meer informatie over wonen en begeleiding bij 's Heeren Loo Het Westerhonk op https://www.sheerenloo.nl/op-weg-naar-zelfstandigheid-voor-lvb-jongeren.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op