Adres en contact
Groenendaal 12
2681 DZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster
Groenendaal 12

In het kort

Groenendaal 12 is een woning voor kinderen en jongeren tot 18 jaar met een matig tot ernstig verstandige beperking. Zij kunnen niet meer thuis wonen en hebben behoefte aan intensieve begeleiding. Groenendaal 12 is een plek waar deze kinderen en jongeren voor langere tijd kunnen verblijven en de ruimte hebben om te werken aan hun ontwikkeling. Overdag gaan de kinderen en jongeren naar school of dagbesteding.

De woning

Op de woning zijn er in totaal 8 slaapkamers. De kamers zijn ingericht met een bed, kast, bureau en stoel. Indien gewenst mag de slaapkamer naar wens ingericht worden met eigen spullen. Hierover kunnen afspraken gemaakt worden met de groep. Daarnaast hebben de woningen een gezellige eetkamer, woonkamer en keuken. De badkamer en wc worden gedeeld met elkaar. Verder heeft de woning een grote achtertuin. In de tuin staat onder andere een trampoline, klimrek en schommels. Begeleiding is dagelijks aanwezig op de woning. ’s Nachts is er een wakkere nachtdienst aanwezig.

De omgeving

De woningen staan op het woonzorgpark Het Westerhonk. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking. Op het park zijn er veel leuke plekken, zoals de kinderboerderij, een grote speeltuin en een voetbalveldje. Ook is er een zwembad, luchthal en een gymzaal.

In de vakanties maken de groepen een vakantieplanning waarbij er gekeken wordt welke activiteiten de groepen kunnen ondernemen. Dit kan wisselen van activiteiten op de groep, op het terrein en buiten het terrein.

Voor wie

Groenendaal 12 is een woning voor kinderen en jongeren tot 18 jaar met een matige tot ernstige verstandige beperking en beperkt sociaal adaptief vermogen. Daarnaast is er vaak ook sprake van moeite met communiceren en bijkomende psychiatrische problematiek, zoals ADHD. Heb jij behoefte aan een fijne plek waar jij begeleid kan wonen tussen leeftijdsgenootjes? Dan is deze woning misschien iets voor jou.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op