Begeleid wonen op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster
Groenendaal 18-20-22-24

Wonen

Vandaag gaan jullie met de hele groep en de begeleiding een dag naar het strand. Lekker, de wind in je haren! Het wordt al herfst, dus het is te koud voor de zee. Dat is niet erg, want alleen het uitzicht is al prachtig. Daarna drinken jullie een kop koffie bij de strandtent. Koffie drinken kan natuurlijk ook gewoon thuis op de bank. Je kunt er zeker van zijn dat er op Groenendaal altijd iemand voor je klaarstaat.

In het kort

Groenendaal 18 t/m 24 zijn vier huizen met 24-uurs begeleiding. Volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking zijn er welkom. Wij zorg voor zoveel mogelijk structuur, maar een goede sfeer is natuurlijk ook belangrijk.

Adres en contact
Groenendaal 18-20-22-24
2681 DZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

In de ruime en lichte woningen heb je een grote slaap-/woonkamer voor jezelf. Daar kun je ook televisie kijken. Er zijn voldoende badkamers en toiletten. In de gemeenschappelijke woonkamer kun je altijd terecht. Natuurlijk is er een tv- en WiFi-aansluiting.

Heb je even geen zin om binnen te zitten? Dan is er onze grote tuin om een frisse neus te halen.

Behandelmethodiek

We werken met de methodiek Totale Communicatie. Dat wil zeggen dat we de communicatie van de bewoners zoveel mogelijk ondersteunen en versterken. Dit doen we met gebaren, tekeningen en kleuren.

Wonen aan de kust

Het Westerhonk
De woningen staan op het woonzorgpark Het Westerhonk, een bijzondere plek in het Westland. Hier wonen en werken mensen met en zonder verstandelijke beperking. Je vindt er onder andere een zwembad, kapper, gymzaal, kinderboerderij en supermarkt.

Strand Molenslag

Monster ligt vlak aan de kust, dus ga lekker een dagje uitwaaien: de Noordzee is op loopafstand!

Wie wonen hier begeleid?

De bewoners op Groenenaal hebben een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Een aantal heeft daarnaast autisme. Ook moeilijk verstaanbaar gedrag komt voor. Alle bewoners hebben een sterke behoefte aan structuur, duidelijkheid en begeleiding.

Ben jij op zoek naar een veilige plek om begeleid te wonen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op