Adres en contact
Groenendaal 24
2681 DZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Groenendaal 24
Groenendaal

De cliënten van Groenendaal 20 en 22 gaan overdag naar een dagbestedingsplek op het woonzorgpark. Het streven is dat beide groepen et een andere woning samen een dagbestedingsprogramma gaan volgen. Groenendaal 18 en 24 geven dagbesteding aan huis. Er wordt graag gewandeld en gefietst.

In het kort

Groenendaal 18 t/m 24 zijn vier huizen met 24-uurs begeleiding. Volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking zijn er welkom. Wij zorg voor zoveel mogelijk structuur, maar een goede sfeer is natuurlijk ook belangrijk.

https://www.sheerenloo.nl/beha...Woning

De woningen aan de Groenendaal zijn lichte woningen, waar iedereen een eigen slaapkamer heeft. Er zijn cliënten die de badkamer delen, maar ook cliënten die een eigen badkamer hebben.

Heb je geen zin om binnen te zitten? Elke woning heeft een aparte grote tuin met faciliteiten zoals een schommel en een zithoek.

Behandelmethodiek

De gehele MVG-keten werkt met de methodiek Triple C.

Wonen aan de kust

Het Westerhonk
De woningen staan op het woonzorgpark Het Westerhonk, een bijzondere plek in het Westland. Hier wonen en werken mensen met en zonder verstandelijke beperking. Je vindt er onder andere een zwembad, gymzaal, kinderboerderij en restaurant.

Strand Molenslag

Monster ligt vlak aan de kust, dus ga lekker een dagje uitwaaien: de Noordzee is op loopafstand!

Wie wonen hier begeleid?

De bewoners op Groenendaal hebben een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Een aantal heeft daarbij ook autisme of moeilijk verstaanbaar gedrag. De bewoners hebben behoefte aan structuur, duidelijkheid en begeleiding die naast hen staat. Groenendaal 18 is een mannengroep waarin de cliënten ouder worden. Groenendaal 20 is aan het verjongen, waardoor het uiteindelijk een jongvolwassen MVG-groep wordt. Groenendaal 22 is een vrouwengroep waarbij trauma's een rol spelen. Groenendaal 24 is een mannengroep die veelal een-op-een activiteiten ondernemen.

Ben jij op zoek naar een veilige plek om begeleid te wonen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op