Adres en contact
Groenendaal 4
2681 DZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Groenendaal 4
Groenendaal

Een nieuwe dag op het woonzorgpark. Waar ga je vandaag heen? Je bedenkt je ineens dat er in huis nog het nodige gedaan moet worden. Je kamer mag wel eens een beetje worden opgeruimd, want het is een rommeltje. Gelukkig helpt één van je begeleiders je. Samen vouwen jullie de kleren op en stofzuigen de vloer. Met zijn tweeën is het werk snel gedaan. Nu kun je genieten van je vrije tijd.

In het kort

De woningen op Groenendaal zijn een thuis voor (jong)volwassenen en senioren met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Zij laten vaak moeilijk verstaanbaar gedrag zien. Meestal is er sprake van bijkomende problematiek als autisme. Op de woningen is tot 23.00 uur begeleiding aanwezig. Zij zorgt voor een huiselijke en veilige omgeving. Zo krijgen onze bewoners de structuur die ze nodig hebben. Ook kunnen ze hier in alle rust aan hun ontwikkeling werken. Er wordt tijdens de nacht uitgeluisterd vanuit de nachtzorg. Vanaf 7.00 uur is de begeleiding weer aanwezig.

De woningen

Alle bewoners van de 4 woningen op Groenendaal hebben een eigen zit-slaapkamer. De meeste kamers hebben een eigen douche en toilet.
De woningen zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een lift. In de ruime afgesloten tuin, kun je altijd terecht als je behoefte hebt aan wat ontspanning.

Omgeving

Woonzorgpark Het Westerhonk
Op het woonzorgpark Het Westerhonk kom je van alles tegen: wandelpaden, een zwembad, een gymzaal, een kinderboerderij, een belevingstuin en een (aangepaste) speeltuin. Je kunt wat eten en /of drinken in het restaurant. Ook zijn er regelmatig activiteiten, zoals een filmclub, het zomerfeest en een kerstreis. In de Westerkerk vinden vaak kerkdiensten plaats. Het Westerhonk heeft een polikliniek met artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, een ergotherapeut, een logopedist, gedragswetenschappers en een tandarts.

Op 5 minuten loopafstand van het park is een bushalte.

Dagbesteding en vrije tijd

In en om het terrein is van alles te doen. Ga bijvoorbeeld een handje helpen op de kinderboerderij. De activiteiten zijn zowel gericht op leren als op ontspanning. Maar bovenal wordt er gekeken naar wat de cliënt aan kan en wat past bij de cliënt.

Strand Molenslag

Monster is de ideale locatie voor een dagje aan zee; met de auto ben je in slechts 7 minuten op strand Molenslag.

Wie wonen er bij ons?

Op Groenendaal 2-8 hebben de bewoners een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast vertonen zij moeilijk verstaanbaar gedrag en/of bijkomende problematiek als autisme.

Op Groenendaal 4-8 wonen (jong)volwassenen; op Groenendaal 2-6 senioren. Groenendaal 2 wordt een jongeren woning, maar er wonen nu nog senioren, ouderen en jongeren.

Behandelmethodiek

We maken gebruik van de behandelmethode Triple C Geef me de Vijf. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat bewoners een zo gewoon mogelijk leven kunnen leiden. Ook werken we met Totale Communicatie. Hiermee proberen we de communicatie van de bewoners waar nodig met hulpmiddelen te ondersteunen en te versterken.

Denk je dat onze zorg past bij wat jij nodig hebt, dan kun je altijd contact opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op