Praktische info
Grotestraat 18-20
9781 HC Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Cadeauwinkel en copyshop Kadootje Opmaat in Bedum
Grotestraat 18-20

Werk of dagbesteding Winkel

Cadeauwinkel en copyshop Kadootje Opmaat is een sfeervolle dagbestedingslocatie in het centrum van Bedum. Mensen met een verstandelijke beperking maken er bijvoorbeeld cadeautjes of verzorgen drukwerk.

In het kort

Klanten helpen en creatief bezig zijn? Dit kan bij cadeauwinkel en copyshop Opmaat. Wij zijn een sfeervolle en actieve dagbestedingslocatie in het centrum van Bedum. Deelnemers maken bij ons originele cadeautjes, staan achter de kassa of printen clubbladen en folders. De activiteiten stemmen we af op de interesses en mogelijkheden van de deelnemers.

Wat doen wij?

Voor het bedrukken van onder andere puzzels, t-shirts, muismatten, wijnkistjes en mokken kun je terecht bij copyshop Copy Opmaat.

Ook voor al je kopieerwerk (zowel zwart-wit als kleur), inbinden en lamineren ben je bij Copy Opmaat aan het goede adres. Verenigingen en organisaties kunnen bij ons terecht voor het kopiëren van hun nieuwsbrieven en clubbladen. Je kunt je kopij digitaal aanleveren. 

Wil je meer informatie of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Bij ons komen werken

Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking in 2 groepen van gemiddeld 8 cliënten. Hun leeftijd loopt uiteen. Lijkt het je leuk om mee te komen draaien? Neem dan contact met ons op. 

De werkplek

De winkel en copyshop zitten samen in een pand, maar de activiteiten zijn gescheiden. De winkel is ruim en kleurig opgezet. Naast eigen artikelen verkopen we ook producten van andere groepen van Opmaat. 

Locatie en bereikbaarheid

De winkel staat in het gezellige centrum van Bedum. Dus je kunt een bezoek altijd combineren met een dagje shoppen. Een bushalte is op loopafstand.

Adres

Grotestraat 18-20 
9781 HC
Bedum
088 - 036 03 32 
opm-winkel@sheerenloo.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op