De Oeverpieper in Noordwijk
Gruenepad 2

Leren en school Behandelen Hulp thuis

Op De Oeverpieper kan elke leerling zich ontwikkelen in een veilige omgeving. Met een team van deskundigen en begeleiders zorgen wij voor de beste aanpak, afgestemd op ieders individuele hulpvraag en behoeften.

In het kort

In de wijk Boerenburg in Noordwijk is De Oeverpieper gevestigd. De Oeverpieper geeft onderwijs aan leerlingen met een verstandelijke beperking. Dit doen wij in samenwerking met school De Duinpieper en ’s Heeren Loo.

Adres en contact
Gruenepad 2
2203 EZ Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Locatie Gruenepad

Op locatie Gruenepad in Noordwijk krijgen leerlingen onderwijs en dagbesteding. De groepen variëren van vier tot zes leerlingen. Elke groep wordt begeleid door een leerkracht en een activiteitenbegeleider.

Het uiteindelijke doel is om de leerlingen weer te begeleiden naar het Speciaal Onderwijs. Dit wordt gedaan in kleine stapjes en is een proces dat vaak enkele jaren met zich meebrengt. 

Voor wie?

De Oeverpieper heeft leerlingen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. De leerlingen hebben een combinatie van gedragsproblematiek, ontwikkelingsachterstanden en een lage intelligentie. Het onderwijs bij de Oeverpieper is gespecialiseerd en passend bij elke individuele hulpvraag. 

Aanmelding en contact

Voor meer informatie en/of aanmelding kan je een kijkje nemen op de website van de Oeverpieper (oeverpieper.nl).

De Oeverpieper
Gruenepad 2
2203 EZ Noordwijk
06 12 45 73 70

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op