Praktische info
Gulperberg 18-20-22
3453 RX De Meern
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Utrecht Leidsche Rijn - De Meern
Gulperberg 18-20-22

Wonen

In het kort

Hier wonen (vitale) ouderen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. De woning is recentelijk opgeknapt en staat in de wijk Veldhuizen in De Meern. Momenteel zijn er 4 bewoners en we kunnen uitbreiden tot 8 bewoners. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De Gulperberg wil een levensbestendige woning zijn en extra ondersteuning bieden aan hen die ouder worden, waardoor het tempo en de zelfstandigheid op gebied van zelfzorg afneemt.

De woning

De woning staat in een rustige woonwijk en heeft een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Zowel op de benedenverdieping als op de 1e en 2e verdieping zijn slaapkamers. De kamers zijn ongeveer 20 m2 groot, waardoor je ze goed kunt verdelen in een slaap -en leefgedeelte. Er wordt gezamenlijk gebruik gemaakt van de badkamers. De tuin aan de achterkant van de woning grenst tegen de tuin van een andere woning van ’s Heeren Loo. Met regelmaat is er contact met bewoners en begeleiding daar. De woning is voorzien van trappen, er is geen lift.

Omgeving

Het is een groene wijk met vlakbij (op loopafstand) een parkje en een winkelcentrum. Op 300 meter is er een bushalte met diverse bussen richting Utrecht Centraal, Vleuten en De Meern. Je kunt er heerlijk wandelen en buiten zijn.

Voor wie?

Naast sturing en voorstructurering hebben de meeste cliënten hulp nodig bij lichamelijke verzorging. Bewoners hebben stimulans nodig om tot actie te komen en hebben baat bij de rust op hun kamer. Er is persoonlijke aandacht voor de bewoners en zowel de bewoners als de medewerkers leveren een eigen bijdrage aan de huiselijke sfeer. Binnen de Gulpenberg kom je verschillende beperkingen tegen, zoals het downsyndroom, autisme en in lichte mate moeilijk verstaanbaar gedag of bijkomende lichte psychiatrisch/psycho-geriatrische klachten. Hierdoor vraagt iedere bewoner op zijn eigen manier een unieke begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op