Adres en contact
Gulperberg 22
3453 RX De Meern
Contact opnemen Direct aanmelden

Gulperberg 22
Gulperberg

Hou je van rust en huiselijkheid, omdat je al wat ouder wordt? En heb je een lichte tot ernstige verstandelijke beperking? Dan is begeleid wonen op de Gulperberg in De Meern echt iets voor jou. Want samen met de andere bewoners maken we het gezellig en helpen we jou bij waar hulp jij nodig hebt.

In het kort

In de recent opgeknapte groepswoning de Gulperberg in De Meern wonen mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, die vanwege hun leeftijd wat rustiger aan willen doen. De 24-uurs begeleiding zorgt voor een voorspelbaar dagritme en extra ondersteuning als de zelfstandigheid bij zelfzorg afneemt.

Zo kun je wonen

De woning staat in de rustige woonwijk Veldhuizen in De Meern en heeft een gezamenlijke woonkamer met open keuken. We koken zelf, want de bewoners houden van lekker eten: van couscous, een heerlijke salade tot pannenkoeken. We eten samen in de woonkamer en drinken daar op vaste tijden thee of koffie. Ook doen we doen we daar spelletjes of kijken TV. Natuurlijk vieren we er ook samen de verjaardagen. Zo zorgen we voor een goede sfeer.

De ruime slaapkamers op de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn allemaal ongeveer 20 m2 groot. Je kunt je kamer inrichten met je eigen spullen, zo voel je je snel thuis. Er is ruimte genoeg voor een zit- en een slaapgedeelte. Je kunt je er terugtrekken, tot rust komen of je eigen dingen doen.

Als jouw slaapkamer beneden is, heb je een eigen doucheruimte. Op de 1e en de 2e verdieping deel je de badkamer met de bewoners op die verdieping. Heb je een rollator en kun je wel zelfstandig de trap op, dan kun je hier prima wonen. De woning is niet aangepast voor iemand met een rolstoel. Mogelijk komt er in de toekomst een traplift.

Achter de woning is een ruime schaduwrijke tuin met veel groen, bomen en een schommel. Bij mooi weer zijn we veel in de tuin. Er is een doorgang naar de achterburen; een andere woning van ’s Heeren Loo. We wandelen bijna elke dag langs het water en de bruggetjes in het Kloosterpark. In het weekend trekken we er graag op uit, bijvoorbeeld naar het Maximapark om te picknicken met vers fruit. Gezellig samen in de bus.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op