Adres en contact
Haagwinde 1-3
4007 VA Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Tiel
Haagwinde 1-3

Wonen

Je begeleider maakt je wakker, een nieuwe dag is aangebroken. Elke dag word je vrolijk van je begeleiders, want ze helpen je goed en ze zijn aardig! Je begint de dag met een ontbijt in de gezamenlijke woonkamer, waar je het gebakken eitje al ruikt. Wat verse jus erbij en de dag kan niet beter beginnen.

De zon schijnt, dus het is tijd om naar buiten te gaan. Daar zijn al meer bewoners. Het is er gezellig. Dan komt je begeleider naar je toe en vertelt dat het dagprogramma zo begint. Met zijn allen kaarten maken met een muziekje op de achtergrond. Je bent lekker bezig.

In het kort

In Haagwinde 1-3 wonen volwassenen en senioren met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. In de woning is 24-uursbegeleiding. Wij geloven dat beweging bijdraagt aan een goede kwaliteit van leven. Daarom kunnen de bewoners veel naar buiten om te bewegen. Wij kijken naar jouw mogelijkheden en kansen en zorgen voor een veilige omgeving. In het gebouw wonen in totaal 16 volwassen en senioren in 2 groepen.


De woning

Haagwinde 1-3 is een twee-onder-één-kap woning. De twee woningen zijn met elkaar verbonden door een grote geschakelde keuken. Iedere woning heeft een eigen gemeenschappelijke woonkamer met internetaansluiting en televisie. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer van 12 m2. Achter de woning is een grote tuin, die gedeeld wordt met 5 andere woningen van ’s Heeren Loo.

Omgeving

De woning ligt in de rustige woonwijk Passewaaij aan een weg met weinig verkeer. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Naast de woning ligt het dagbestedingscentrum van ’s Heeren Loo. Aan het eind van de straat is het Linge-Waalpark waar je heerlijk kunt wandelen Ook loop je zo naar de rivier de Waal met een prachtige moerasachtige omgeving. In het centrum van Passewaaij  zijn voorzieningen zoals een grote supermarkt, een kapper, cafetaria’s en een fysiotherapiepraktijk.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in Passewaaij is goed.  Het busstation is op loopafstand. De bus brengt je onder andere naar het centrum van Tiel. Passewaaij heeft ook een treinstation, op 5 minuten fietsen. De treinen gaan naar Tiel en naar Woerden via Utrecht Centraal.

Voor wie?

Haagwinde 1 is voor volwassen en senioren met een matige verstandelijke beperking, vaak met visuele of gehoor problematiek. Op Haagwinde 3 wonen vooral ouderen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Het hele gebouw is geschikt voor mensen in een rolstoel.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op