Adres en contact
Haagwinde 25-27
4007 VA Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Tiel
Haagwinde 25-27

Wonen

De ochtend begin je met een lekker kopje koffie en vervolgens neem je een warme douche. In de middag is er een dagprogramma. Dit keer een wandeling langs de rivier De Waal. Aan het einde van de middag, na de wandeling, is het weer tijd voor een kopje koffie met iets lekkers erbij. Rond zes uur word je geroepen door de begeleiding. Het eten is klaar! Je medebewoners zitten al aan tafel. Je schuift aan en geniet van een heerlijke warme maaltijd. ’s Avonds nog even genieten van de ondergaande zon in de tuin en de dag zit er weer op.

In het kort

Haagwinde 25-27 is geschikt voor ouderen met een ernstig verstandelijke beperking die tot de laatste levensfase in de woning kunnen verblijven. De begeleiding besteedt veel aandacht aan de zelfredzaamheid. De begeleiding is overdag en 's avonds aanwezig, ’s nachts houdt de nachtdienst een oogje in het zeil. Overdag is er dagbesteding, meestal in de woning zelf. De dagbesteding bestaat vooral uit belevingsgerichte activiteiten. In de woning is plaats voor 16 bewoners.

Woning

Het gebouw is een twee-onder-één-kap woning en heeft 2 verdiepingen. De woningen horen bij elkaar en hebben een gemeenschappelijke keuken.  Via deze keuken zijn de woningen met elkaar verbonden. Verder heeft elke woning een grote woonkamer en een badkamer met een douche- en een badgedeelte. Op nummer 25 is plek voor 9 mensen en nummer 27 heeft 7 plaatsen. Iedere bewoner heeft een eigen kamer. De woning heeft ook een eigen tuin die om het gebouw heen zit.

Omgeving

De woning ligt in de rustige woonwijk Passewaaij aan een weg met weinig verkeer. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Naast de woning staat het dagbestedingscentrum van ’s Heeren Loo. Aan het eind van de straat is het Linge-Waalpark,waar je heerlijk kunt wandelen De rivier de Waal met een prachtige moerasachtige omgeving is ook dichtbij. In het centrum van Passewaaij zijn een grote supermarkt en voorzieningen zoals een kapper, cafetaria’s en een fysiopraktijk.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend in Passewaaij. De bushalte is op loopafstand. De bussen brengen je onder andere naar het centrum van Tiel. Ook heeft Passewaaij een eigen treinstation op 5 minuten fietsen. De treinen gaan naar Woerden en Tiel en rijden via Utrecht Centraal.

Voor wie?

De woning is voor ouderen met een ernstige verstandelijke beperking, vaak met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Haagwinde 25-27

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op