Adres en contact
Haagwinde 29
4007 VA Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Haagwinde 29
Haagwinde

Ieder mens is uniek en bijzonder en verdient een thuis waar hij zich veilig voelt. Iedereen verdient een kans om zich te ontwikkelen.
Thuiskomen met mensen om je heen die jou waarderen als persoon. Die jou willen helpen met al je vragen en er voor je zijn. Een huis waar je jezelf kunt zijn, waar je je terug kunt trekken in je eigen slaapkamer en waar je elke dag mag genieten van een mooie groene omgeving.

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder en ontdek wat er mogelijk is

In het kort

Haagwinde 29-31 is een woning voor begeleid wonen voor volwassenen en senioren. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. We besteden veel aandacht aan een goede sfeer, voldoende structuur en ontwikkeling. Op nummer 29 wonen 8 volwassenen (vanaf 18 jaar) met een matige verstandelijke beperking. Op nummer 31 wonen 8 volwassenen en senioren met een ernstige verstandelijke beperking. Overdag gaan de meeste bewoners naar het dagactiviteitencentrum naast de woning. Hier kunnen zij onder andere sporten, muziek maken en werken. Ook organiseert 's Heeren Loo regelmatig activiteiten.

Woning

Het gebouw is een twee-onder-één-kap woning met 2 verdiepingen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer van 12 m2. De grote gemeenschappelijke ruimte heeft een keuken en internet- en televisieaansluiting. Daarnaast heeft elke woning 2 badkamers die de bewoners delen en er is een washok. Achter de woning is een kleine tuin die grenst aan een grote binnentuin. Deze binnentuin wordt gedeeld met andere woningen van ’s Heeren Loo. Het gebouw is aangepast voor mensen die minder mobiel zijn.

Omgeving

De woning ligt aan een weg met weinig verkeer in de rustige woonwijk Passewaaij. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Naast de woning ligt het dagbestedingscentrum van ’s Heeren Loo. Aan het eind van de straat is het Linge-Waalpark waar je heerlijk kunt wandelen. Ook loop je zo naar de rivier de Waal; een prachtige moerasachtige omgeving. In het centrum van Passewaaij zijn een grote supermarkt, een kapper, cafetaria’s en een fysiotherapiepraktijk.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend in Passewaaij. Vanaf de woning is het 5 minuten lopen naar het busstation met bussen naar onder andere het centrum van Tiel. Ook heeft Passewaaij een eigen treinstation op 5 minuten fietsen. De treinen gaan naar Woerden en Tiel en rijden via Utrecht Centraal.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen/senioren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking die graag begeleid willen wonen. Nummer 29 richt zich op (jong)volwassenen met een matige verstandelijke beperking en nummer 31 op volwassenen en senioren met een ernstige verstandelijke beperking. De 24-uursbegeleiding zorgt voor voldoende structuur voor de bewoners.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op