Adres en contact
Haagwinde 33
4007 VA Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Tiel
Haagwinde 33

Wonen

Je komt een huisgenoot tegen in de gezamenlijke woonkamer en vraagt hoe het gaat. De huisgenoot vertelt dat hij net een heerlijke wandeling in het Linge-Waalpark heeft gemaakt en dat hij nu een kopje koffie aan het zetten is. Je bent gezellig in gesprek en besluit ook een kopje koffie mee te drinken. Even later komen er nog wat huisgenoten binnenlopen. Zij vragen of je zin hebt om een spelletje te spelen. Maar natuurlijk, jij bent een echte spelletjesfanaat! Het wordt monopoly. Als het spel op tafel ligt, mag jij beginnen. De sfeer zit er goed in en er wordt leuk met elkaar gekletst. De tijd vliegt voorbij en voordat je het weet is het alweer tijd om het eten klaar te maken. Op naar je studio!

In het kort

Aan de Haagwinde 33 vind je een woning waar je veilig en begeleid kunt wonen. Hier wonen voornamelijk mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er wordt 24-uursbegeleiding geboden waarbij er goed wordt geluisterd naar jouw vraag en gekeken wordt wat er mogelijk is voor jou. Ontwikkeling vinden wij belangrijk en dit speelt een grote rol bij de dagelijkse activiteiten.

Woning

Haagwinde 33 is een grote boerderij, ook wel ‘het Eksternest’ genoemd, waar in juli 2017 appartementen en studio’s in gebouwd zijn. Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen (33A en 33B). Elke verdieping kent zeven studio’s en drie appartementen. Alle woningen hebben een eigen badkamer en keuken. Er is ook een grote gemeenschappelijke huiskamer met keuken waar de bewoners gebruik van kunnen maken. Verder is er een lift aanwezig in het gebouw en is het gehele gebouw toegankelijk voor mindervaliden.  

Omgeving

De woning ligt in de rustige woonwijk Passewaaij aan een weg met weinig verkeer. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Naast de woning ligt het dagbestedingscentrum van ’s Heeren Loo.

Als je de straat uitloopt, sta je midden in het Linge-Waalpark waar je heerlijk kunt wandelen Ook loop je zo naar de rivier de Waal met een prachtige moerasachtige omgeving.

In het centrum van Passewaaij vind je een grote supermarkt en voorzieningen zoals een kapper, cafetaria’s en een fysiopraktijk.

Het openbaar vervoer is uitstekend in Passewaaij. Als je vanaf de woning de straat uitloopt, ga je rechtdoor over de rotonde en loop je zo tegen een busstation aan. Deze brengt je onder andere naar het centrum van Tiel. Ook heeft Passewaaij een eigen treinstation waar je vanaf de woning met vijf minuten fietsen bent. De treinen gaan naar Woerden en Tiel en rijden via Utrecht Centraal. 

Voor wie? 

De studio’s en appartementen zijn bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De focus ligt bij ons op het creëren van een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op