Adres en contact
Haagwinde 7-9
4007 VA Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Tiel
Haagwinde 7-9

Wonen

Nog even, en dan mag je weer naar de dagbesteding. Je hebt een leuk weekend gehad met visite en veel wandelingen. Stiekem heb je toch wel heel veel zin om weer aan de slag te gaan. De lente komt er bijna aan en je ziet de bomen weer langzaam in bloei komen. Binnenkort kan je weer lekker zonder jas naar je werk toe lopen! Maar morgen zal een jas nog wel fijn zijn. 

Je geniet nog even van een lekkere warme douche in de avond en zet een kopje thee voor jezelf. Het bed is netjes opgemaakt waardoor je lekker in bed kunt ploffen. Leeslampje aan, boekje erbij, warme thee. Kortom, het ultieme recept om heerlijk te gaan slapen. Tot morgen!

In het kort

Haagwinde 7-9 is een woning waar kinderen en volwassenen wonen met 24-uursbegeleiding. Op nummer 7 wonen zeven kinderen/volwassenen van 8 t/m 21 jaar. De sfeer is huiselijk en gezellig en er is alle ruimte om te leren en ontdekken. Wij vinden het belangrijk dat alle bewoners zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Dit wordt onder andere gedaan door passend onderwijs in ZMLK-scholen in de regio. De afkorting ZMLK staat voor zeer moeilijk lerende kinderen. ZMLK-scholen zijn gespecialiseerd in onder andere onderwijs voor kinderen met een verstandelijke beperking.

Op nummer 9 is er plek voor zes volwassenen met een leeftijd van 18 t/m 40 jaar waarbij er zoveel mogelijk zelfstandig gedaan wordt. Door te leren van ervaringen lukt het steeds beter om op eigen benen te staan. Overdag gaan de meeste bewoners naar een werkvoorziening gericht op mogelijkheden en kwaliteiten.

Woning

Haagwinde 7-9 is een twee-onder-één-kap woning met een groot beschut speelveld achter de woning. Elke bewoner heeft zijn eigen slaapkamer. Op nummer 7 is er altijd een begeleider aanwezig die ook slaapt in de woning. Nummer 7 heeft twee verdiepingen. Op de begane grond zit een gemeenschappelijke L-vormige woonkamer met een vide. Er is een zithoek met televisie en een ruimte met een eettafel en speelhoek. Vanuit de woonkamer kom je door openslaande deuren in de tuin. De keuken zit in een aparte ruimte, rechts van de woonkamer. In de gang op de begane grond zitten vijf slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een speelkamer en een trap naar boven. Op de eerste verdieping zitten twee slaapkamers met een badkamer.
Nummer 9 heeft ook twee verdiepingen en beschikt over een gemeenschappelijke ruime woonkamer met open keuken. Hierin worden verschillende activiteiten ondernomen zoals samen eten, samen koken en vergaderen. Iedere bewoner heeft daarnaast een eigen slaap/woonkamer op de begane grond of de eerste verdieping.

Omgeving

De woning ligt aan een weg met weinig verkeer in de rustige woonwijk Passewaaij. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Naast de woning ligt het dagbestedingscentrum van ’s Heeren Loo. Als je de straat uitloopt sta je middenin het Linge-Waalpark waar je lekker kunt chillen. Ook loop je zo naar de rivier de Waal met een prachtige moerasachtige omgeving. In het centrum van Passewaaij vind je een grote supermarkt en voorzieningen zoals een kapper, cafetaria’s en een fysiopraktijk.

Voor wie?

De woning is bedoeld voor kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking. Op nummer 7 wonen kinderen/volwassenen met een leeftijd van 8 t/m 21 jaar. De bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking, meestal in combinatie met andere problematiek zoals hechtingsproblemen en autisme. Nummer 9 is een woning voor volwassenen tussen de 18 en 40 jaar met een lichte verstandelijke beperking.

Haagwinde 7-9

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op