Adres en contact
Haffelderweg 28-30
1791 AS Den Burg
Contact opnemen Direct aanmelden

Haffelderweg 28*-30
Haffelderweg

Ook op het eiland wordt het winter. Vandaag gaan jullie met de hele woongroep naar de ijsbaan. Die is vlak achter het huis, dus voor een dagje ijspret hoeven jullie niet ver te lopen. Kun jij al zonder rekje schaatsen?

Aan het eind van de middag is het tijd op om te warmen in de groepswoning. De verwarming staat aan en er brandt gezellig licht. Ondertussen eten jullie van de heerlijke maaltijd die de begeleiding heeft klaargemaakt. Dit is minstens zo leuk als de zomer.

In het kort

De Texelse Reede is een gezellige groepswoning voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. De beperkingen van de bewoners zijn van verschillende niveaus. Er is 24 uur per dag begeleiding. In totaal is er plek voor 12 bewoners. Een deel daarvan woont zelfstandig begeleid. Alle bewoners hebben dagbesteding.

Over de woning

De gezellige woning in een woonwijk in Den Burg is in 2016 is de woning volledig gerenoveerd. De woning heeft een beneden- en boven verdieping. Op de benedenverdieping zijn 2 huiskamers. Hier kun je, wanneer je dat wil, gezellig samen eten. Wil of kan je niet naar dagbesteding buitenshuis? Dan kun je ook naar dagbesteding op de woning zelf.

Omgeving

De Texelse Reede staat net buiten het centrum van Den Burg, in het hart van Texel. De bewoners die zelf op stap kunnen, zijn binnen 1 minuut in het centrum. De ijsbaan van Den Burg ligt vlak achter onze achtertuin.

Voor wie?

De Texelse Reede is een woning voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking van verschillende niveaus. Zij hebben uiteenlopende zorgvragen. Er wonen 12 personen in groepsverband en 3 personen wonen begeleid zelfstandig. Zij kunnen terugvallen op de ondersteuning van het groepswonen.

Wil je graag bij ons komen wonen, dan kun je altijd contact opnemen.

Adres

Haffelderweg 28
1791 AS
Den Burg

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op