Adres en contact
Hagedisstraat 4
6733 SJ Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Very Intensive Care (VIC) op woonzorgpark de Hartenberg
Groepswoning met studio’s

Wonen

Heb jij behoefte aan begeleiding die er altijd voor je is? Wanneer het goed gaat, en wanneer je het moeilijk hebt. En ben jij gebaat bij een beschermende omgeving? Dan is onze locatie Hagedisstraat 4 iets voor jou!

In het kort

Op deze woning met studio's bieden wij VIC. VIC staat voor Very Intensive Care; in het Nederlands betekent dit zeer intensieve zorg. Je kunt hier terecht als je meer ondersteuning en nabijheid nodig hebt dan op de meeste groepswoningen geboden wordt. In een VIC- woning werken wij eraan om jouw leven zo normaal mogelijk te
maken. Dit doen wij aan de hand van de methode Triple C.

We werken vanuit een sterke vertrouwensband en daarom heb je bij het wonen en bij het werken dezelfde begeleiders. Wij helpen jou, omdat wij weten dat jij sterke kanten hebt die je kunt leren kennen en gebruiken. Dat leer je in een vast dagritme waarin je dingen doet die bij je talenten passen.

Voor wie?

Op de Hagedisstraat 4 wonen momenteel 8 (jong) volwassenen heren met een licht verstandelijke beperking en complexe bijkomende problematiek. Er is sprake van een zeer intensieve begeleidingsbehoefte. Binnen de Hagedisstraat 4 verblijven bewoners zowel op vrijwillige basis als in gedwongen kader (bijvoorbeeld met een Rechterlijke Machtiging).

Ons aanbod

Iedereen heeft een eigen studio met eigen sanitair. De overige voorzieningen, zoals de woonkamer en keuken, worden gedeeld. Sommige bewoners volgen een integraal programma; dit betekent dat zij gedurende de dag  aan de slag gaan met begeleiding vanuit de woning. Andere bewoners werken op een dagbestedingslocatie elders op de Hartenberg. Hierbij is de begeleidingsbehoefte leidend.

Omgeving

Deze woning zit op het woonzorgpark De Hartenberg, waar ongeveer 200 cliënten wonen. Op het park zijn verschillende voorzieningen te vinden op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Adres en contact

Hagedisstraat 4
6733 SJ Wekerom
klantcontact.gelderland-midden@sheerenloo.nl

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op