Adres en contact
Hagedisstraat 7-9-11
6733 SJ Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Kortdurende Observatie en Behandeling (KOB) in Wekerom
Hagedisstraat 7 en 11

Bij KOB (Kortdurende Observatie en Behandeling) staat verbetering van de kwaliteit van leven en het ontwikkelen van plannen voor de toekomst centraal. Iedere bewoner is uniek en heeft andere behoeften en wensen. De KOB zorgt voor een fijne, huiselijke sfeer. De begeleiding doet activiteiten in en buiten de woning met de bewoners. Wil je even rust? Dan kan dat natuurlijk ook. Je hebt een eigen slaapkamer die helemaal van jou is!

In het kort

Steeds vaker zien we bewoners met een complexe zorgvraag die heen en weer worden geslingerd tussen verslavingszorg, psychiatrische zorg en verschillende woonvormen. Op Hagedisstraat 7 en 11 wonen (jong)volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Met K.O.B. zorgen we ervoor dat de bewoners, met al hun problematiek, binnen een jaar weer plannen kunnen maken voor hun toekomst. Er is 24-uursbegeleiding, die gericht is op structuur en duidelijkheid. Doordeweeks hebben de bewoners dagbesteding op het woonzorgpark.

Woning

Hagedisstraat 7 en 11 is een groot, licht gebouw waarin jongvolwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag wonen. De groep heeft een gezamenlijke huiskamer, een open keuken en een grote badkamer. Daarnaast is en ook een eigen terras en een gezamenlijke tuin met de buren. Ieder mens is uniek. En daarmee is iedere zorg bij de KOB uniek. 

Omgeving

Op het woonzorgpark De Hartenberg wonen ongeveer 200 bewoners. Er  zijn veel voorzieningen voor werk, wonen en vrije tijd. Zo is er een kinderboerderij op het park, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets- en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand van elkaar af.  Het park ligt op de mooie Veluwe, waar je fijn kunt wandelen en fietsen.

Op loopafstand bij het woonzorgpark zijn twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand.   

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor (jong)volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Ook vertonen zij moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en/of hebben psychiatrische problemen. Elke bewoner op de Hagedisstraat 7 en 11 vraagt een andere benadering. Bijvoorbeeld als zijn of haar zorgvraag ook de psychiatrische- en verslavingszorg raakt. Met één vaste, veilige en complete behandelplek helpen wij de bewoners met zo’n gelaagde zorgvraag verder in hun leven.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op