Adres en contact
Hannahlaan 114
7325 BM Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Hannahlaan 114
Hannahlaan

Je bent net met de rolstoel buiten geweest, dat was fijn. De vogels floten uit volle borst. De natuur is prachtig, vooral alle geluiden en geuren ervan. Nu is het tijd voor een kop koffie, het is al best druk aan tafel. Je kan niet praten, maar je lacht naar je buurvrouw, die naast je is komen zitten. Ze is een lieve vrouw. Misschien ga je zometeen lekker in bad, daar heb je zin in.

In het kort

In het gebouw aan de Hannahlaan zijn drie woongroepen gehuisvest. De bewoners 24-uurs begeleiding en verzorging. Er is ruimte voor eigen wensen van bewoners en hun familie. Elke woongroep heeft plek voor twaalf mensen. De woningen zijn onlangs gerenoveerd.

Het gebouw

De woningen zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien. In elke woning is er plek voor twaalf mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Iedereen heeft een privé-slaapkamer. We delen een gezellige gemeenschappelijke woonkamer. In de woonkamer is een vaste internetaansluiting en televisie.

De omgeving

De woningen liggen midden in een bosrijke omgeving op het terrein van ’s Heeren Loo. De woningen zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Zorg en begeleiding ouderen

De woning is voor ouder wordende mensen met een ernstig verstandelijke beperking, mogelijk met een gedragsproblematiek. De begeleiding zorgt voor gezelligheid, zorg en begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op