Adres en contact
Hannahlaan 21
7325 BL Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Hannahlaan 21
Hannahlaan

Je gaat zitten achter de xylofoon. Je hebt net met de dagbestedingsgroep meegedaan en nu mag je lekker muziek maken. Je vindt het fijn om het geluid te horen en te voelen. Je pakt de stokken en begint te slaan. Je wordt er blij van. Als je het spelen zat bent, ga je naar de gang. Misschien kom je daar wel iemand tegen.

In het kort

Op deze dagbesteding ondersteunen wij mensen met een ernstige meervoudige beperking of ouder wordende mensen. We werken volgens de methodieken Ervaar ’t maar, BIM, Doedels en Perspectief. Niets moet alles mag. In de gang kun je elkaar ontmoeten. Ook zijn er ruimtes met een thema, zoals muziek of bewegen.

De groepen

Dit gebouw heeft 7 dagbestedingsgroepen. Verder zijn 3 lokalen ingericht voor een thema: een muzieklokaal, beweeglokaal, kooklokaal. Je kunt anderen ontmoeten op de gang en in andere ruimtes.

De omgeving

Het gebouw staat op het terrein van woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Dit is een beschermde locatie met veel natuur.

Voor wie

De dagbesteding is voor iedereen die het fijn vindt om zich alleen of samen met anderen te vermaken. Er is geen specifieke doelgroep, maar vaak zijn het mensen met een ernstige meervoudige beperking of ouder wordende mensen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op